Ahmet Ali CANBAZ


AYDOS BARAKA KIR EVİ 

Önemli görüşmeler, aile içi kutlamalar, dostlar arasi sohbetler için, Temiz hava, yeşillik, kuş cıvıltıları altında, ulaşımı kolay ve uzak olmayan; Kartal, Samandıra, Tuzla, Pendik, Kurtköy, Sultanbeyli gibi yerlere10 - 15 dakikalık bir mesafede ayağımızın dibinde bir yer. Bu vesileyle bizi "AYDOS BARAKA KIR EVİ'NDE" sıcak ve nazik bir ortamda bizi ağırlayan, Konuksever kıymetli Mekan sahipleri, CEYHUN ARSLAN değerli ortağı AYHAN ÇETİNKAYA beyefendiye ve tüm ÇALIŞMA ARKADAŞLARINA, KALBİ ŞÜKRANLARIMI -TEŞEKKÜRLERİMİ sunarım..


AYDOS BARAKA KIR EVİ 

 

Değerli girişimci hemşehrilerimiz İstanbul'un merkezi, "Yakacık Aydos da" göze, kalbe, mideye ve keseye hitap eden güzel bir mekan açmışlar. Bizde geçikmelide olsa bir ziyaret edelim, hayırlı olsun diyelim ve leziz ikramlardan istifade edelim istedik.

 

Beş altı arkadaşla birlikte yaptığımız muhteşem ziyaret sonrası için bir teşekkür makalesi yazmak istedim. Burda geçirdiğiniz her dakika ve zaman ve gösterilen misafirperverliğe gerçekten minnettarız..

 

Şehrin yoğunluğu, gürültüsünden uzakta yemyeşil orman içi çamlar arasında, kuş sesleri altında, ahşaptan yapılmış, köy evi havasında pırıl pırıl nezih bir mekan..

 

Menü çok geniş tutulmuş. Kahvaltı, çorba çeşitleri, sıcak sebze ve et yemekleri, tatlı çeşitleriyle, mideye ve damak zevkimize hitap eden bütün tatları bu mekânda bulmak mümkün..

 

En önemlisi yemek malzemeleri; Etinden sebzesine kadar köylerden ve kaliteli yerlerden alınmış. Menemen de domates kokusunu almak, yumurtanın ve etin kendine has tadının burda farkına varmak mümkün..

 

Hele birde kocaman semaver de demlenen kırmızı çayın zevki bir başka. Ekip, çalışan elamanlar bir aile sıcaklığında. İnsan kendi evinde, dostlar arasında gibi rahat bir ortamda vaktin nasıl geçtiğinin farkında bile olmuyor. 

 

İster içerde soba başında, hava sıcaksa dışarı mekanda eş, dost, aile birey'leriyle gidilecek bir ortam. Ve benim gibi şiire aşina birisi için, çay eşliğinde kitap okumak, yazmak, kelime ve cümlelerin dile geldiği kıymetli bir mekan..

 

Fiyatlara gelince inanın şu devasa zamların arka arkaya belimizi büktüğü bu zaman diliminde, çok çok ucuz ve her keseye hitap eden bir mekan..

 

Önemli görüşmeler, aile içi kutlamalar, dostlar arasi sohbetler için, Temiz hava, yeşillik, kuş cıvıltıları altında, ulaşımı kolay ve uzak olmayan; Kartal, Samandıra, Tuzla, Pendik, Kurtköy, Sultanbeyli gibi yerlere10 - 15 dakikalık bir mesafede ayağımızın dibinde bir yer.

 

Bu vesileyle bizi "AYDOS BARAKA KIR EVİ'NDE" sıcak ve nazik bir ortamda bizi ağırlayan, Konuksever kıymetli Mekan sahipleri, CEYHUN ARSLAN değerli ortağı AYHAN ÇETİNKAYA beyefendiye ve tüm ÇALIŞMA ARKADAŞLARINA, KALBİ ŞÜKRANLARIMI -TEŞEKKÜRLERİMİ sunarım..

 

Ahmet Ali Canbaz 22/11/2022