SEÇİMLER KAVGA ARACI OLMASIN BU SEÇİMDE GİDECEK AMA SİZ ARKADAŞ, AKRABA, KOMŞU OLARAK KALACAKSINIZ.

sevdanız Türkiye

Çerkeş 7.04.2023 23:25:00 0
SEÇİMLER KAVGA ARACI OLMASIN BU  SEÇİMDE GİDECEK AMA SİZ ARKADAŞ, AKRABA, KOMŞU OLARAK KALACAKSINIZ.

SEÇİMLER KAVGA ARACI OLMASIN BU  SEÇİMDE GİDECEK AMA SİZ ARKADAŞ, AKRABA, KOMŞU OLARAK KALACAKSINIZ.

Büyük Birlik Partisi Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin BAL Çerkeş vuslat haber imtiyaz sahibi turan demir ve Musab Kürşad demir ile bir araya geldi ve seçim mesajı verdi. Cumhur İttifakı’nın, yoğun Türkiye ve Çankırı mesaisinin devam ettiğini dile getiren BBP M.Y. Kurulu Üyesi Hayrettin BAL “Ramazan boyunca vatandaşlarımızla bir araya geliyor, gerek ev ziyaretleri, gerek belediyelerimizin gerekse adaylarımızın düzenlediği programlarla bu mübarek ayda dostluklarımızı, kardeşliğimizi pekiştiriyor, güzellikleri hep birlikte paylaşıyoruz. 

Cumhur İttifakı olarak ‘2023 lider ülke Türkiye’ hedefi yolunda ilerliyoruz genel başkanımız Sn. Mustafa DESTİCİ "Türkiye İran olmaz, Cezayir olmaz Suriye olmasına da dün  şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu Başkanım müsaade etmedi bu gün de biz müsaade etmeyeceğiz" diyor. Bizdeler aynı yolda aynı kararlılıkta seçimlere hazırlanıyoruz.  Çankırı’mız için çalışmalarımız son hızla devam edecek.

Sevgili Çerkeşliler, Çankırılılar sizlere rahmetli  şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu başkanımın şu sözünü hatırlatmak isterim “Seçimler kavga aracı olmasın. Sel gider kumu kalır. Bu seçimde gidecek ama siz arkadaş, akraba, komşu olarak kalacaksınız. Seçim bitince birbirinize selam verecek kadar aranızda bir nezaket bırakın. 

Arkadaşlar buraları küçük yerler dostluklar baki olmalı bu Çerkeşli bir hemşeriniz olarak söylüyorum birbirinizi kırmayın zor bir süreçten geçiyoruz onun için diyorum ki

Şimdi Birlik Zamanı.

Şimdi Büyük Birlik Zamanı.

Şimdi Oylar Büyük Birliğe.

 


  • Çarşamba 21.6 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Perşembe 23.3 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cuma 22 ° / 11.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu