MHP ÇERKEŞ TEŞKİLATI MİTİNG GİBİ AÇILIŞ YAPTI

Çankırı ve Çerkeş Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı ve Milletvekili adaylarıyla birlikte tek yumruk olarak 14 Mayıs seçimlerine hazır olduğunu gösterdi.

Çerkeş 26.04.2023 19:40:00 0
MHP ÇERKEŞ   TEŞKİLATI  MİTİNG   GİBİ   AÇILIŞ   YAPTI



Çerkeş MHP ilçe teşkilatının 14 Mayıs seçimleri için kullanacağı 4. Murat Camisi yanında ki Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını öğle namazı sonrası kıymetli adayları ve partilileri ille birlikte gerçekleştirdi. Çankırı ve Çerkeş Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı ve Milletvekili adaylarıyla birlikte tek yumruk olarak 14 Mayıs seçimlerine hazır olduğunu gösterdi.

Seçim bürosu açılışını Genel Başkan Yardımcısı Çankırı Milletvekili adayı Pelin Yılık, Milletvekili adayı İsmail Arslaner, İl Başkanı Ahmet Kurt, Çankırı MHP’li Belediye Başkanı Sayın İsmail Hakkı Esen, Ak parti Çerkeş Belediye başkanı Hasan Sopacı, Çerkeş İlçe Başkanı Suat Sevim, Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, Ülkü Ocakları Başkanı, STK Başkanları Kadın Kolları temsilcileri ve Çerkeşli hemşerilerimizin yoğun katılımlarıyla gerçekleşti.

Çerkeş MHP ilçe başkanı Suat Sevim “Milletvekili adayları Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık, İsmail Arslaner, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, ve ilçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte sahadayız. Dedi


Çerkeş MHP ilçe Teşkilatı’nın Çerkeş AVM’de teşkilata verdiği yemeğin ve adaylarının tanıtım programı amacına ulaşarak mutlu bir şekilde sona erdi.


  • Çarşamba 21.6 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Perşembe 23.3 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cuma 22 ° / 11.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu