LOKART CAFE İSTANBUL'DA BÜYÜK İLGİ

Üretim ve kalitede süreklilik için imalat kurup ihracata başladık. Yurt dışında, Ortadoğu’da mağazalar açtık. Kendi mağazalarımızda ürünlerimizin satışını yapıyoruz.

Yerel 16.11.2022 00:03:00 0
LOKART CAFE İSTANBUL

Lokart cafe İstanbul’da hizmeti dikkat çekmeye başladı. İstanbul’un en gözde salonu müşteri akına uğruyor. Hemşerimiz ramazan cambaz işleten lokart cafe yansıra dünyaya pazarladığı lokumlar ile ün salan lokart lokumları Türkiye’nin ve Çankırı’mızın gururu olamaya devam ediyor.

Sabah 07: 00 den akşam 23:00 e kadar poğaçamız - tostumuz - serpme kahvaltımız - kahvaltı tabağımız - melemen - sahanda tereyağlı yumurta - sucuklu yumurta -pizzamız - hamburger yaş pasta - kuru pasta - sütlü ve şerbetli tatlı - kahve çeşitlerimizle tüm İstanbullulara ve hemşerilerimize hizmete devam etmekte.

İmalat sektöründe yeni olduklarının altını çizen lokart firması sahibi iş insanı Ramazan Cambaz; “imalatta 2 senelik firmayız. Kapalı çarşı esnafıyız. İhracat için talep geliyordu. Üretim ve kalitede süreklilik için imalat kurup ihracata başladık. Yurt dışında, Ortadoğu’da mağazalar açtık. Kendi mağazalarımızda ürünlerimizin satışını yapıyoruz. Türkiye’de tektir. İçeriğinde de bal var.” firması ve ürünleri asılsız haber yapan ve yayanlar hakkında ise adam yerine koyup laf etmem dedi.

 

"


  • Perşembe 23.3 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cuma 22 ° / 11.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 20.6 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı