KORKUNÇ KAZA’DA SON DAKİKA BİLGİSİ

Hastane çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar ve Karabük Valisi Mustafa Yavuz "Bu sabah saatlerinde Karabük, Çankırı, Samsun kara yolumuzdaki güzergahta bir trafik kazası meydana geldi.

Güncel 30.03.2024 16:07:00 0
KORKUNÇ KAZA’DA SON DAKİKA BİLGİSİ

KORKUNÇ KAZA’DA SON DAKİKA BİLGİSİ

Çankırı ili Çerkeş ilçesinde 4 aracın dahil olduğu kaza ve TIR'ın otomobilin üzerine devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişi yaşamını yitirdi, 2'si polis 3 kişi yaralandı.

Otomobilin sürücüsü Mehmet Adem, babası Abdurrahman Adem, annesi Tokezban Adem ve kız kardeşi Yurdagül Davan olay yerinde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre 30.03.2024 Cumartesi günü sabah saat 09:45 dolaylarında İstanbul-Samsun karayolu Göynükçukuru köyü mevkiinde arızalanan bir otomobilin sürücüsü, aracını yol kenarına park etti. Haber verilmesi üzerine gelen polis ekibi de bölgede güvenlik önlemi almak amacıyla çalışma yürüttü.

Bu sırada aynı yönde seyreden yabancı uyruklu S.N. idaresindeki TIR, otomobilin üzerine devrildi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda Çerkeş ve Karabük’ten Sağlık, Polis, AFAD ve İtfaiye ekibi sevk edildi.

 

Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar ve Karabük Valisi Mustafa Yavuz Çerkeş sınırında meydana gelen trafik kazasında yaralanan polis memurlarını hastanede ziyaret ederek son durumlar hakkında bilgi aldı.

Çankırı’nın  ilçesi D100 karayolu Karabük sınırında meydana gelen ve 4 kişinin hayatını kaybettiği kazada yaralanan polis memurları Dursun Gündüz ve Bahattin Karaca Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar ve Karabük Valisi Mustafa Yavuz hastaneye gelerek yaralı polislerin durumları hakkında doktorlardan bilgi aldı.

Daha sonra polis memurlarından Gündüz ile görüşen Yavuz ve Taşolar kazanın nasıl meydana geldiğine dair bilgi alarak geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Hastane çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar ve Karabük Valisi Mustafa Yavuz "Bu sabah saatlerinde Karabük, Çankırı, Samsun kara yolumuzdaki güzergahta bir trafik kazası meydana geldi. Maalesef 4 vatandaşımızı kaybettik. 4 yaralımız var. Yaralılarımızdan 2'si ambulans ekiplerimiz tarafından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Şuanda arkadaşlarımız gerekli tedavileri uyguluyorlar. Dursun arkadaşımızın, polis memurumuzun durumu çok şükür iyi. Kendileriyle az önce konuştuk. Bahattin polis memurumuzun da şuanda tedavisi devam ediyor. Arkadaşlarımıza ellerinden geleni yapıyorlar. İnşallah polis memurlarımızı Allah evlatlarına ve ailelerine bağışlar. Onun dışında diğer yaralıların tedavileri de devam ediyor" dedi.

Kazada hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine sabırlar dileyen Yavuz, "Yaralılara acil şifalar diliyorum. İki polis memurumuz da bizlere emanet. Burada şu anda tedavileri devam ediyor. Hastanemizde arkadaşlar seferber oldular. İnşallah kısa sürede onları da sağlıklarına kavuştururuz. Ailelerinin, evlatlarının yanlarına göndeririz. Dursun polis memurumuzun durumunda tehdit bir konu yok. Şuanda onun bilinci açık. Kendisiyle de zaten sohbet ettik. Fakat Bahattin polis memurumuzun şuanda burada operasyonu devam ediyor. Arkadaşlarımız tedavisine uyguluyorlar. Eğer buradaki imkanlar içerisinde gerekli görülürse sevk olabilir" diye konuştu.

 

 


  • Pazartesi 24.6 ° / 13.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.9 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 23 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı