İYİ PARTİ ÇANKIRI 3. ÇERKEŞ İLÇE KONGRESİ YAPILDI

İYİ Parti Çankırı Çerkeş İlçe Kongresi Çerkeş kültür merkezinde gerçekleştirildi. ÇANKIRI İYİ Parti Çerkeş İlçesi Olağan Kongresinde Haydar Çamdibi Tek aday ve listeyle yeniden başkan seçildi. İYİ Parti İlçe başkanı Haydar Çamdibi

Siyaset 5.11.2022 20:19:00 0
İYİ PARTİ ÇANKIRI 3. ÇERKEŞ İLÇE KONGRESİ YAPILDI

İYİ PARTİ ÇANKIRI 3. ÇERKEŞ İLÇE KONGRESİ YAPILDI

İYİ Parti Çankırı Çerkeş İlçe Kongresi Çerkeş kültür merkezinde gerçekleştirildi. ÇANKIRI İYİ Parti Çerkeş İlçesi Olağan Kongresinde Haydar Çamdibi Tek aday ve listeyle yeniden başkan seçildi. İYİ Parti İlçe başkanı Haydar Çamdibi atama ile başkan olmuştu.

 İŞTE SEÇİLEN LİSTE

 

Kongre saat 14 saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı, Haydar Çamdibi il başkanı Aydın Akbaş kurucu başkan Çetin Kaptan, Hakkı Yalçın, Sadık Yakın ve Mehmet Ali Karamemiş bir konuşma yaptı.

Kongreye İYİ Parti  İl Başkanı Aydın Akbaş , Genel Merkez Uluslararası Politikalar ve Lobiden Sorumlu Başkan yardımcısı Mehmet Ali Karamemiş, , Orta İlçe Başkanı Hasan Cambaz,  Çerkeş ilçe başkanı Sabri Doğdu, kurucu başkanlardan çetin kaptan hakkı yalçın Çerkeş halkı ve muhtarlar  ile İl divan kurulu üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

Çerkeş vuslat haber ayrıcalığı ile size konuşmaları sunuyoruz


  • Cumartesi 23 ° / 7.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 18.4 ° / 4.4 ° Güneşli
  • Pazartesi 21.9 ° / 8.7 ° Güneşli