HÜSEYİN FİLİZ'E HEMŞERİLERİNDEN TEKRAR VEKİL OL İSTEĞİ

Vatandaşların söylemlerinde Halk’ın adamı Hüseyin Filiz, o gelirse oy veririz, vuslat vakti bitsin Çankırı vekiline kavuşsun, Çankırı sanayisinin duayeni, Çankırı seni bekliyor ve Çankırının gururu Filiz

Siyaset 19.01.2023 18:39:00 0
HÜSEYİN FİLİZ

Çankırı’nın  Ak Saçlısı olarak bilinen Hüseyin Filiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Muğla programlarına eşlik etti. Sosyal Medya da yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Bakanların Filiz’e olan ilgisi sevenlerini mutlu etti.

 

Sosyal Medyadan Halk’tan ve Ak Parti’ye gönül verenler Hüseyin Filiz’e destek ve geri dönüş çağrısı yaptı. Vatandaşların söylemlerinde Halk’ın adamı Hüseyin Filiz, o gelirse oy veririz, vuslat vakti bitsin Çankırı vekiline kavuşsun, Çankırı sanayisinin duayeni, Çankırı seni bekliyor ve Çankırının gururu Filiz gibi binlerce destek yağmuruna tutuldu.

 

Çankırı ve İlçelerinde büyük projelere imza atan Hüseyin Filiz hemşehrilerinin gönlünde taht kurmuş vaziyette. Kendine ait binlerce oy kitlesine sahip Filiz geri dönüş tekliflerini kabul edecek mi?


  • Cuma 27.1 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 13.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu