ÇERKEŞ'TEN ADI GÜZEL BİR GÜZEL İNSAN GİDİYOR

Uzun yıllar Çerkeş'te görev yapan ve Çerkeşlilerin gönlünde taht kuran ilçe Nüfus Müdürü Ali Adıgüzel son mesaisini Çerkeş'te yaptı. Memurlukta 40 yılı deviren Müdür Adıgüzel 18 yılını Çerkeş'te geçiçerek Çerkeşlilere hizmet etti.

23.01.2023 23:45:00 0
ÇERKEŞ

 

Çerkeş İlçe Nüfus Müdürü Ali Adıgüzel, 40 yıllık memuriyet hayatının 18 yılını Çerkeş'te geçirdikten sonra emekli oldu.Uzun yıllar Çerkeş'te görev yapan ve Çerkeşlilerin gönlünde taht kuran ilçe Nüfus Müdürü Ali Adıgüzel son mesaisini Çerkeş'te yaptı. Memurlukta 40 yılı deviren Müdür Adıgüzel 18 yılını Çerkeş'te geçiçerek Çerkeşlilere hizmet etti.

Çerkeşlilerden helallik isteyen Adıgüzel yaptığı veda konuşmasında, "18 yıllık süre içerisinde Çerkeş'te vukuatsız bir şekilde hizmette bulundum. Çerkeş çok kadim bir ilçedir. Çerkeş, bu zamana kadar adını bile değiştirmeden devam ettiren yegane bir ilçedir. Çerkeş belirli bir mesafeyi aşmış medeni bir ilçedir. Bütün Çerkeş halkı haklarını hukuklarını helal etsin. Benden yana da helal olsun." dedi.Çerkeş Vuslat Haber ailesi olarak Ali müdürümüze hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz.


  • Perşembe 27.3 ° / 14.9 ° Güneşli
  • Cuma 27.1 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı