ÇERKEŞ'İM DEN BAŞKA YERDE YAŞAYAMAM

Peki, sizce, Çerkeş belediye başkanı Hasan Sopacı geriye dönüp baktığınız nasıl anılmak isterdi? Çerkeş’in yeni mimarı mı? Modern Çerkeş’in dâhisi mi?

Güncel 26.04.2024 20:53:00 0
ÇERKEŞ

Tüm belediye başkanları bir iz bırakarak hayat yolculuklarına  devam ederler. Kimi başkanlar zamanı bilerek, kimi zamanın hiç farkında olmadan… Peki, sizce, Çerkeş belediye başkanı Hasan Sopacı geriye dönüp baktığınız nasıl anılmak isterdi?

Çerkeş’in yeni mimarı mı?

Modern Çerkeş’in dâhisi mi?

Bunları her başkan yapmak ister. Çalışan bir başkansa görev aldığı süre zarfında da yapar. Yapmazsa bir başkası gelir eninde sonunda da yapar.

Çerkeş’i Ağacı yeşili doğayı seven genç kardeşlerimize bu fikri aşılamak ve yıllardır beton içinde yaşamış, gurbetten Çerkeş’e dönen insanlar için daha yeşil ve yaşanabilir bir Çerkeş için iz bırakmak, bu izle hatırlanmak en güzeli olmaz mı?

Bence bütün amacımız bu, kazandığımız ve hayatınızın çalışarak tükettiğimiz bir ömrün sonunda huzurlu yaşayacağımız mutlu ve güzel ilçede olmasını kim istemez.

Oysa Hepimiz hafta sonları ilk fırsatta doğaya koşuyor, Çerkeş’in içinde yeşile özlem duyuyoruz. Bunun yerine yaşadığımız Çerkeş’i, oturduğumuz mahallemizi yeşillendirerek doğayı kentimize getirsek nasıl olur? 

İşte Çerkeş belediye başkanı hasan sopacı Geçtiğimiz 10 yılda 261.600 fidanı ve 55 bin çiçeği toprakla buluşturmuş.

 Bu yıl da hedefi 3 bin farklı ve çeşitli bitkiyi toprakla buluşturacak


  • Salı 18.3 ° / 5.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 21.6 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Perşembe 23.3 ° / 10.4 ° Güneşli