ÇERKEŞ TEMSİLCİLİĞİ TARAFINDAN ÇERKEŞ KÜLTÜR MERKEZİNDE ‘ŞİİR, ŞEHİR VE KUDÜS’ PROGRAMI DÜZENLENDİ

Eğitim-Bir-Sen Çerkeş Temsilciliği tarafından ‘Şiir Şehir Kudüs’ programı düzenlendi.

Eğitim 9.11.2023 23:44:00 0
ÇERKEŞ TEMSİLCİLİĞİ TARAFINDAN ÇERKEŞ KÜLTÜR MERKEZİNDE ‘ŞİİR, ŞEHİR VE KUDÜS’ PROGRAMI DÜZENLENDİ

EĞİTİM-BİR-SEN ŞİİR, ŞEHİR VE KUDÜS PROGRAMI DÜZENLEDİ

 

Eğitim-Bir-Sen Çerkeş Temsilciliği tarafından ‘Şiir Şehir Kudüs’ programı düzenlendi.

 

Eğitimciler Birliği Sendikası Çerkeş Temsilciliği tarafından Çerkeş Kültür Merkezinde ‘Şiir, Şehir ve Kudüs’ şiir dinletisi düzenlendi.

 

 

 

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından sinevizyon gösterisi ile devam eden program da Eğitim-Bir-Sen Çerkeş Temsilcisi Şaban Akdere tarafından açılış konuşması gerçekleştirildi. Devamında Eğitim-Bir-Sen Çankırı Şube Başkan Yardımcısı İbrahim Bıçakcıoğlu 'seccadem' adlı şiiri seslendirdi.

Programa Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak, İlçe Jandarma Komutanı Uğur Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Cengiz Yılmaz, İlçe müftüsü Safi Çınar, AK Parti İlçe Başkanı M. Furkan Altuntaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyesi Kamil Aktar, Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Mesut Öner, Çankırı Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Ahmet Dönmez, Din görevlileri, okul müdürleri, öğretmenler, sendika üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Şiir dinletileriyle devam eden programda; Eğitim Bir Sen Çankırı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Öksüz 'ben kudüsüm' adlı şiir seslendirdi. Eğitim-Bir-Sen Çankırı Yönetim Kurulu Üyesi Tuğrul Değirmenci 'arkadaşım' adlı şiiri seslendirdi. Çerkeş 19 Mayıs Çok Programlı Anadolu Lisesi müdürü Kadir Türkyılmaz 'Bekle Bizi Kudüs' adlı şiiri seslendirdi. Çankırı Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Ahmet Dönmez 'mescidi aksayı düşünüyorum' adlı şiiri seslendirdi

 

 

Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Mesut Öner’in selamlama konuşmasının ardından İlçe müftüsü Safi Çınar'ın yaptığı dua sonrasında program sona erdi

 

 

 


  • Pazartesi 24.6 ° / 13.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.9 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 23 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı