ÇERKEŞ AFŞAR KÖYÜ İNCEĞEZ MAHALLESİ SULAMA HAVUZU İNŞAATI ÇERKEŞTE Kİ BÜYÜK KAVGAYI MEYDANA ÇIKARTI

Çankırı il özel idare genel sekreteri Yüksel Çelik’e Çerkeş il genel meclis üyesi Hayati Kaya, Suat Sevim’e köy muhtarımız Hikmet Çiltaş’a teşekkür ederiz.

Ekonomi 23.09.2023 13:27:00 0
ÇERKEŞ AFŞAR KÖYÜ İNCEĞEZ MAHALLESİ SULAMA HAVUZU İNŞAATI ÇERKEŞTE Kİ BÜYÜK KAVGAYI MEYDANA ÇIKARTI

Çerkeş’in Avşar köyü İnceğez Mahallesi Sulama havuzu yapımı devam ediyor. Avşar köyü muhtarı hikmet Çiltaş tarafından uzun sure önce müracaat edilmiş ama 2022 2023 yılı programına alınmış yapımı ise şuan devam etmekte. Çerkeş ve köylerine hizmet getirmek için çalışan gayretlerini hiçbir zaman esirgemen Çankırı il özel idare genel sekreteri Yüksel Çelik’e Çerkeş il genel meclis üyesi Hayati Kaya, Suat Sevim’e köy muhtarımız Hikmet Çiltaş’a teşekkür ederiz. 

Köy başkanları ile dernek başkanlarının bir gebnelleme yapapacak olursak.Böylesi bir gelişmeyi gurbette ki insanlarımıza duyurmayan en basit olayları bile  köyün derneği başkan yayınlaması başkanların dernekler babasının malı gibi kullanması tarafsızlığını yitirmesi bu ve buna benzer haberi yayınlaması, Çerkeş’te dernek başkanları ile köy muhtarlarının arasında soğuk savaşı da ortaya çıkarttı. Şu an da Çerkeş’te AFŞAR Derneği olan köyler ile Muhtar arası açık buna benzer olan onlarca köy derneği var bu durum halk arasında gerginliğe yol açıyor bunun bir an önce son bulması için Çerkeş vuslat haber olarak ilerleyen günlerde konuyu ele alacağız 


  • Perşembe 23.3 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cuma 22 ° / 11.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 20.6 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı