ÇER-DEF BAKIPTA GÖREMEDİKLERİMİZİ GÖRDÜ

Bizlerde Ramazan ayında ihtiyacı olan gönüllere federasyonumuzun sıcak elini uzatmak için sizlerin fitre, fidye, zekat ve hayır paralarına talip olarak yine sizlerin bildirdiği Çerkeş ve Ankara'da yaşayan gerçek ihtiyaç sahibi 100

Güncel 7.04.2024 18:31:00 0
ÇER-DEF BAKIPTA GÖREMEDİKLERİMİZİ GÖRDÜ

 

 

Çerkeş Dernekler Federasyonu olarak söz verdiğimiz gibi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma programlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Ramazan berekettir, paylaşmaktır. Bizlerde Ramazan ayında ihtiyacı olan gönüllere federasyonumuzun sıcak elini uzatmak için sizlerin fitre, fidye, zekat ve hayır paralarına talip olarak yine sizlerin bildirdiği Çerkeş ve Ankara'da yaşayan gerçek ihtiyaç sahibi 100 aileye KoopKart dağıtımı yaptık.

 Peygamber efendimizin "Bu ayda öyle bir gece vardır ki, bin aydan hayırlıdır." buyurarak önemini vurguladığı Kadir gecesinde Çerkeş'te ve köylerimizde merkezi sistemden yayınlanacak şekilde tümü geçmişlerimiz için Mevlid-i Şerif okuttuk. Ardından Çerkeş'te başta okullardaki tüm öğrencilerimiz olmak üzere Cuma namazı çıkışı sizlerin hayır paralarıyla ikramda bulunduk. Çatı kuruluş hissiyatıyla başta Çerkeş'li hemşerilerimiz olmak üzere; sizlerin desteğiyle, gücümüz yettiğince gönüllere dokunmaya devam edeceğiz. Allah hayırlarınızı kabul eylesin.


  • Pazartesi 24.6 ° / 13.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.9 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 23 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı