ÇANKIRI BİRLİK GEMİSİ KAPTANINI BULDU

Mustafa Can KAPTAN ÖNDERLİĞİNDE 2023 yılında İSTANBUL ANKARA KOCAELİ MUĞLA İZMİR FEDERSYON liderinin kurduğu

Ekonomi 21.02.2024 18:25:00 0
ÇANKIRI BİRLİK GEMİSİ  KAPTANINI BULDU

 

Çankırı Dernekler Konfedarasyonu tüm Çankırı Federasyonları ile 18.02.2024'de başta Çankırı Valimiz Mustafa Fırat Taşolar olmak üzere bürokratlar, siyasiler ve dernek yöneticileri ile The Greenpark Ankara Hotel Balgat, Kızılırmak Mahallesi, 1443 Cadde Çankaya’da bir araya geldi.

Başta Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, eski Tokat Valisi Cevdet Can, Çankırılı Milletvekilleri, Çankırılı siyasi parti temsilcileri, Belediye Başkan adayları, bürokratlar, Çankırılılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Başkanı Recep Şahin, ÇANDEF Başkanı Önder Tozan, İzmir Çankırılılar Dernek Başkanı Naci Karakuş, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Av. İdris Şahin, Ankara AK Parti  Milletvekili Zeynep Yıldız ve iş dünyasından isimler katıldı.

Katılımcılar Çankırı, Çankırılılar ve Konfederasyon kurulmasının önemi ve hedefi ile ilgili konuşmalar yaptı.

Çankırı Federasyonları Tek Çatı Altında Toplanıyor

ÇANDERKOF Konfederasyonu kurulduğunda nasıl bir tablonun ortaya çıkacağı da merak konusu idi. Mustafa Can KAPTAN ÖNDERLİĞİNDE 2023 yılında İSTANBUL ANKARA KOCAELİ MUĞLA İZMİR FEDERSYON liderinin kurduğu ÇANDERKOF, yaklaşan seçimler öncesi Ankara TheGreen park otelinde yemekli bir toplantı yaptı, Konfederasyon Başkanı Mustafa Can KAPTAN önemli açıklamalarda bulundu. Merkezi İstanbul’da bulunan ÇANDERKOF Başkanı kaptan, Ankara’da ki ilçe federasyonlarının da katıldığı toplantıda   şöyle konuştu; “Federasyon olarak siyaset dışındayız. Hiçbir partiye müdahil ve müdafi değiliz. Federasyon olarak yıllardır kısır çekişme içinde olan Çankırı STK’larını birlik içinde olmasını sağlamak Çankırı’yı hak ettiği değeri verdirmek hedefimiz” dedi.  

PARTİ GÖZETMEKSİZİN DESTEKLERİZ

Federasyona bağlı mensuplarından hangi partide bir milletvekili, belediye başkan adayı, belediye meclis üyesi veya il genel meclisine seçilebilecek sırada yer verilmişse partisine bakmaksızın mutlaka bizden destek görecektir diyen Kaptan, “Hiçbir partiye ne uzağız neden yakınız federasyonumuza  üye ve Çankırılı adayları destekleyecekler.

Mustafa Can Kaptan uzun süredir limanda bekleyen federasyonların bir türlü ortak kara alamadan, her kafadan ayrı bir ses çıkarak yıllarca bekleyen Çankırı gemisi sonunda birliği sağlayacak olan gemi kaptanı buldu inşallah doğru bir rota ile Çankırı hedefini bulur.

Son olarak Ankara’da ki ilçe federasyonları yok sayılmadan bu iş yapılmalı yoksa Ankara Çankırılılar federasyonu ile bu gemi kesinlikle batar.

 

 


  • Cumartesi 10.7 ° / 8.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 15.1 ° / 4.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 15.9 ° / 1.7 ° Güneşli