ÇANKIR'DA 50 KİŞİ GİRDAP OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINDI.

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığı koordinasyonunda 50 ilde, nitelikli dolandırıcılık ve mali suç gruplarına yönelik "Girdap" operasyonu düzenlendi.

Güncel 17.11.2022 12:15:00 0
ÇANKIR

Çankırı’da Girdap operasyonunda 50 kişi gözaltına alındı! Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığı koordinasyonunda 50 ilde, nitelikli dolandırıcılık ve mali suç gruplarına yönelik "Girdap" operasyonu düzenlendi. Çankırı Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 50 şüpheli gözaltına alındı.
Çankırı Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde "nitelikli dolandırıcılık, resmi belgede sahtecilik ve kamu kurum ve kuruluşlarını zarara uğratma" suçlarını işleyen zanlılara yönelik yaklaşık bir yıldır süren çalışma sonucu Çankırı Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Çankırı’da operasyon düzenlendi. Çankırı Devlet Hastanesinde saatlerce arama! Operasyon kapsamında dün akşam Saat 23.00 civarlarında Çankırı Devlet Hastanesi’ne gelen KOM ekipleri evrakların bulunduğu arşiv odasında arama gerçekleştirdi. Hastaneyi medikal malzeme alım satımı sırasında devleti zarar uğratma ve kurul raporu verilmesinde evrakta sahtecilik yapıldığı yönündeki iddiaların araştırıldığı öğrenildi. Operasyonda 50 şüpheli yakalanarak göz altına alındı. Zanlıların Çankırı emniyetinde ki işlemleri sürüyor.



Çankırı Postası


  • Cuma 22.1 ° / 9.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 23 ° / 7.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 18.4 ° / 4.4 ° Güneşli