HÜSEYİN FİLİZ'İN ANNESİ ÇANKIRI'DA TOPRAĞA VERİLDİ

Haberler 22.03.2020 19:03:00 0
HÜSEYİN FİLİZ


24,25 ve 26 dönem Çankırı eski Milletvekilimiz Hüseyin Filiz'in ve İş insanı, önceki dönem Belediye Meclis Üyesi Kamil Filiz ve İş adamı Yüksel Filiz’in biricik anneleri, Sanayici iş insanı İsmail Filiz beyefendinin muhterem eşi Kiraz Filiz teyzemiz hakkın rahmetine kavuştu.
Cenazesi 22.03.2020 (Bugün) saat 16:30’da Çankırı Ahmet Yesevi Caminde ikindi namazına  Cenaze namazına müteakip Sarıbaba Aile Mezarlığında defnedildi.


Çerkeş vuslat haber olarak Hayatını kaybederek aramızdan ayrılan Merhume Kiraz Filiz teyzemize Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailelsine baş sağlığı diliyoruz. Rabbim safi ismiyle muamele eylesin, rabbim geride kalanlarına sabır İhsan eylesin, mekânı cennet olsun, gül bahçeleri ile dolsun. Amin.



Hüseyin Filiz Sosyal Medya hesabından yapmış olduğu açıklamada şunları ifade etti:

Kıymetli Annem Kiraz Filiz vefat etmiştir.

Cenazesi 22.03.2020 (Bugün) saat 16:30’da Çankırı Ahmet Yesevi Caminde kılınacak Cenaze namazına müteakip Sarıbaba Aile Mezarlığında defnedildi.


Önemli..!

Kıymetli dostlarımızdan Ricamızdır;

Coronovirüs sebebi ile Ülkemizin bulunduğu hassas süreç göz önünde bulundurulup, siz dostlarımızın sağlığını korumak ve kalabalık oluşmasını engellemek amacıyla taziyeler telefon ile kabul edilecektir. Anlayışınıza teşekkür ederiz.


Filiz Ailesi

Not: Taziyeler Çankırı Ankara istikametinde bulunan OPET Akaryakıt istasyonunda bulunan Filiz Auto Garege iş yerinde kabul edilebilecektir. İsteyenler telefonlarla da taziyede bulanabilirler.




  • Cuma 27.1 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 13.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu