Dt ŞAKİR KAYMAK HER TÜRLÜ TEDBİRİMİZİ ALIYORUZ.

Haberler 14.04.2020 03:37:00 0
Dt  ŞAKİR KAYMAK  HER TÜRLÜ TEDBİRİMİZİ ALIYORUZ.


Aziz Hemşehrilerim;

İlçemiz merkez ve köylerinde tesbit edilmiş ve gerekli izolasyon ve karantina tedbirleri alınmış bir kaç tane Covid-19 vakası haricinde vaka bulunmamaktadır. Bundan sonraki süreçte de salgının yayılmaması için her türlü tedbirimizi alıyoruz.
Hemşehrilerimizi Covid-19 salgınından korumak için Belediyemizin öncülüğünde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz koordinasyonunda evlerimizde maske diktiriyor ve halkımıza ücretsiz dağıtıyoruz. Ayrıca belediyemiz tarafından ücretsiz tek kullanımlık maske dağıtımımız da devam etmektedir.

Değerli hemşehrilerim sizlere maske dağıtımının amacı zorunlu hallerde dışarı çıktığınızda kullanmanız içindir. Sokağa çıkmanız için değildir. 20 yaş altı ile 65 yaş üstü ve işi olmayanlar kesinlikle evlerinden çıkmasınlar.

Zorunlu olarak çıkanlar mutlaka maske taksınlar ve kimseyle temas etmesinler. Mümkün olduğunca bir yerlere değmesin, değmek zorunda kalırsa ellerini sağa sola değmeden bol sabunlu su ile yıkasın veya dezenfekte etsinler.

Bakanlık ile İl ve İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, Kaymakamlık, Belediye ve ilçe Sağlık Grup Başkanlığı haricinde hiç kimse kendine göre karar alıp topluma uygulamaya kalkmasın. Unutmayalım virüs yürümez onları birbirimize biz taşıyoruz.


Maske dikim organizasyonundan dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü'müz Ebuzer Kalemoğlu'na Bizlere maskeleri özveri ile diken hemşehrilerimiz Sabire Uysal Şaban Mazak Esra Dereli Senem Şeker Sevgi Kalemoğlu Necmiye Karakaya Sevgi Karaman Ayten Çalıkuşu Arzu Ileri Necibe Saygı Fatma Yılmaz'a teşekkür ederim.
Ayrıca Covid-19 salgını mücadelesini başarı ile sürdüren

Belediyemiz organizasyon,planlama satın alma ekipleri,beyaz masa,dezenfeksiyon ve yıkama ekipleri,

evlere servis ve vefa ekipleri, maske dağıtım ekipleri olmak üzere Müdürlerim ve Personellerimi, Zabıta, İtfaiye, Fen ve temizlik işleri, Garaj Amirliğinde görevli tüm personellerimi üstün gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum.
Evde Kal Sağlıklı Kal
#EvdekalKurşunlu




  • Salı 22.1 ° / 9.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 14.5 ° false
  • Perşembe 27.3 ° / 14.9 ° Güneşli