ALKIŞLAR BU KEZ EROL TEPEBAŞI VE ARKADAŞLARINA

Haberler 6.05.2020 21:12:00 0
ALKIŞLAR BU KEZ EROL TEPEBAŞI VE ARKADAŞLARINA


İstanbul Çerkeş Dernekler Birliğimizin faaliyetleri durmadan devam ediyor dernekler birliği başkanı Erol tepebaşı ve yönetimi Çerkeşlilerden büyük takdir aldı İstanbul’daki Çerkeşlilerin sorun giderme merkezi gibi çalışan Çerkeş dernekler birliği her geçen gün çığ gibi büyüyor.

Sizlerde derneğe üye olmadıysanız hemen üye olun katkıda bulunmak istiyorsanız sigortası bu birliğe yaptırın bağışlarınızı derneğe yaptırın çünkü buralardan geçek bağışlar yardımlar dayanışmada ve öğrencilerimize burs olarak Çerkeşli hemşerilerimize geri güdüyor.

Ramazan ayında Çerkeş Dernekler Birliğimizin sponsorluğunda Kadın Emeğini Değerlendirme Kooperatifimiz üyesi kadınları tarafından hazırlanan el emeği yöresel ürünlerimizin de yer aldığı Ramazan kolilerimizi hazırlayarak dernek başkanlarımıza ihtiyaç sahibi hemşerilerimize ve gönül dostlarımıza dağıtılmak üzere teslim etmeye devam ediyor.

Her hafta 100 koli dağıtarak ihtiyaç sahibi hemşerilerimiz ve gönül dostlarımızın sıkıntılarını azaltmayı hedefliyor. Bu zor günlerde tüm hemşerilerimi ve gönül dostlarımızı Bu organizasyona desteğe bekliyoruz




  • Perşembe 23.9 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cuma 22.1 ° / 9.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 23 ° / 7.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı