HABERLERİMİZİN DOĞRULUĞU TESCİLLENDİ…400 BİNLİRA ÖDEYECEKLER

Haberler 9.05.2020 01:33:00 0
HABERLERİMİZİN  DOĞRULUĞU  TESCİLLENDİ…400 BİNLİRA ÖDEYECEKLER


 

Çerkeş vuslat haber  Merkezimiz ve  Çankırı postası haber merkezinin yardımları ile  tarafından 18 Temmuz 2019 tarihinde http://www.cerkesvuslathaber.com/yerel-basin/bizi-kimler-yonetmis-sonunda-tuzda-koktu/1330

BİZİ KİMLER YÖNETMİŞ SONUNDA TUZDA KOKTU.HABERİMİZİN ARDINDAN

29 TEMMUZDA 2019 ÇANKIRI DEVLET HASTANESİNDE YAŞANAN CEZASIZ KALMADI http://www.cerkesvuslathaber.com/yerel-basin/cankiri-devlet-hastanesinde-yasanan-cezasiz-kalmadi/1429

YİNE ARDINDAN

 26 EYLÜLDE 2019DA ‘Çankırı Devlet Hastanesinde YOLSUZLUZLUĞA  DUR DENİLİYOR http://www.cerkesvuslathaber.com/yerel-basin/cankirida-hastane-yolsuzluguna-dur-deniliyor/2057

başlıklı haberimizle kamuoyunun dikkatine taşıdığımız, Haberler ile Çerkeş Vuslat Haber olarak Çankırı Postasının bu haklı mücadelesinde yanında olmuştur.

 

Bu süreç içinde Mahkemelere verdiler. Çerkeş Vuslat Habere ve  Çankırı Postası’na  erişim yasağı getiremeye çalışarak kamuoyunun bu konuları öğrenmesine engel olmaya çalıştılar.

 

Aslına bakarsanız aynaya bakmışlar aynadaki surete kızıp bizleri mahkemeye verdiler

 Avukatlar ordusuyla hazırladıkları dilekçelerle hakkımızda  8 ayrı suç duyurusunda bulunarak hukuki linç girişimi başlattılar.

Ama nafile sona gelindi, sağlıkta yolsuzluk ve usulsüzlüklerle ilgili haberlerimiz ses geldi.  İŞTE BELGESİ

Devletimizin faiziyle birlikte 400 bin lirasını kurtarmış olduk. Bu aşamaya gelene kadar sendikal faaliyet adı altından vesayetsen diye nitelendirdiğim çıkar amaçlı güruh haberlerimizi itibarsızlaştırmak için elinden gelen yaptı.

HABERLERİMİZİ 

Siyasiler görmezlikten geldiler.

Sendika genel merkezleri kör oldular.

Asıl üzüldüğüm ise Sağlık Sen Çankırı Şubesi iddialarla yalanlama yoluna gitmişti. İddiayı gündeme taşıyan gazeteciler yerine konudan bi haber seçmece basın mensupların davet eden Vesayet Sen Başkanı Tuna Dinç, ortaya atılan iddiaları yalanlarken bir çok ilde bu işlemin yapıldığını ve mevzuata uygun olduğunu dile getirerek kamuoyunu yalan bilgilerle aldatma yolunu gitmişti.

 Bir gazetecide suçlamaları yapan gazeteciler buda neden yok, demediler.

Hatta yaptığımız habere yorum bile yapamadılar

Bu olayı da haber yapamayacaklar …

Bu başarımızı görmezlikten gelecekler,

Çankırı Devlet Hastanesinde yapılan usulsüzlükler sonucu kamuya uğratılan zarar ilgili şahıslara tebliğ edilmeye başlandı, gözünüz aydın.

 

Sendikal vesayetçilerin başrollerde yer aldığı yolsuzluk ve usulsüzlük iddialarla ilgili Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından 18 sağlık çalışanına 372 bin lira zimmet çıkartıldı.

Artı yasal faizi ile birlikte devlete ödenmesi istenen meblağ Çankırı Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Arif Aslan imzası ile ilgililere tebliğ edilmeye başlandı. Sağlık emekçilerinin, mevzuata aykırı bir şekilde keyfe keder uygulamayla usulsüzlük yaparak devleti zarara uğratan idarecilere yönelik dava açmaya hazırlandıkları öğrenildi. Çerkeş Vuslat Haber ve Çankırı Postası  yapmış olduğu haberler ile kamu malına sahip çıktı!

 Haberlerimizin  doğruluğu  tescillendi… Mücadelemiz tescillendi…

Bu haftayı bekleyin…. sordum sarı çiçeğe




  • Perşembe 27.3 ° / 14.9 ° Güneşli
  • Cuma 27.1 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı