KARAKUŞ KIRTASİYE YENİ HİZMET YERİNİN, AÇILIŞINI YAPTI

Haberler 29.05.2020 20:17:00 0
KARAKUŞ KIRTASİYE YENİ HİZMET YERİNİN, AÇILIŞINI YAPTI


İlçemiz yıllardır hizmet veren Karakuş kardeşler Kitap Kırtasiye oyuncak ve iletişim hizmetleri eski işyerinin 40 metre altı daha büyük bir hizmet alanı ile halkımızın hizmetine açıldı.


Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı ve Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, MHP İlçe başkanı Hasan Güler tarafından açılış kurdelesi kesilen işyeri, kitap ve kırtasiye alanında hizmet verecek karakuş kırtasiye Çerkeş çarşı camii imam hatibi Ali Rıza Turhan in duası ile açıldı.

 

İşletme sahibi Engin Karakuş çerkeş vuslat habere yaptığı açıklamada 

'Yeni mağazamızın açılışına bizleri kırmayarak teşrif eden AK PARTİ Çankırı milletvekilimiz Salim Çivitçioğlu Bey'e , AK PARTİ Çankırı İl Başkanı Abdulkadir Çelik Bey'e ve yönetim kuruluna , AK PARTİ Çankırı Gençlik Kolları İl Başkanı Furkan Altuntaş Bey'e , Çerkeş Belediye Başkanımız Hasan Sopacı Bey'e,Çerkeş AK PARTİ İlçe Başkanımız Salih Tarın Bey'e , AK PARTİ İl Genel Meclis üyesi Hayati Kaya Bey'e , Belediye Meclis üyesi Yasin Yazı Bey'e , 25,26 ve 27. Çankırı milletvekilimiz Hüseyin Filiz Bey'e , Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım Bey'e , AK PARTİ Kadınkolları Başkanı'na ve yönetim kurulu üyelerine , üç dönem Çerkeş Belediye Başkanlığı yapan Mehmet Kiraz Bey'e , Prof. Dr. Dekan Didem Evci Kiraz Hanımefendi'ye , Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hasan Güler Bey'e , Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclis üyesi Suat Sevim Bey'e , Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Hüseyin Erdoğan Bey'e , Oda Başkanımız Faruk Taşkın Bey'e , HAMLE A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Çevik Bey'e , Karakuş Mobilya Dekorasyon A.Ş yönetim kurulu başkanı Erdem Karakuş Bey'e , Daire Müdürlerimize , Sağlık Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Fatih Buğra Benzek Bey'e , Akgün yayın kırtasiye yönetim kurulu başkanı Salih Akgün Bey'e bölgenin güçlü sesi vuslat haber imtiyaz sahibi Turan demir abime kıymetli esnaf arkadaşlarımıza , köy ve mahalle muhtarlarımıza ve telefonla arayarak bizim yanımızda olan herkese çok teşekkür ederim.' Dedi


İşyerinin açılışı öncesi bir konuşma yapan Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı“ yıllardır bu yana kitap ve kırtasiye alanında ilçemizde hizmet veren karakuşlar kardeşlere öncelikle modern büyün daha iyi imkânlar sunacak olan veren bu işyeri hayırlı uğurlu olsun. Allah’ım bol ve helalinden kazanç kazanmayı nasip eylesin. “ dedi.
Karakuş kitap kırtasiye oyuncak eski iş yerinin 40 metre altında Taşpınar’ı caddesinde  




  • Çarşamba 21.6 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Perşembe 23.3 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cuma 22 ° / 11.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu