ÇERKEŞ MYO AÇILMASINDAKİ EN BÜYÜK ENGEL Prof DR HASAN AYRANCI

Haberler 30.07.2020 13:52:00 0
ÇERKEŞ MYO  AÇILMASINDAKİ  EN BÜYÜK ENGEL  Prof DR HASAN AYRANCI


 

Çankırı Karatekin Üniversitesi Kurşunlu Adalet Meslek Yüksekokulu 04.07.2019 Tarihinde Kurulmuştu ve artık öğrenci alacak geçen süre 1 sene bile değil.

 Burada Kurşunlu belediye başkanı Şakir Kaymak’ı taktır etmemek mümkün değil helal olsun Şakir başkanım yaptığınız girişimler ile 1 yıl gibi kısa sürede işi bitirdiniz öğrenci alacaksınız helal olsun.

Kurşunlumuza bu Adalet Meslek Yüksekokulu’muz gelmesinde büyük bir çaba sarf eden Başta Belediye Başkanımız Dt. Şakir KAYMAK Olmak Üzere, YÖK Başkanımız M. A. Yekta Saraç ve YÖK Genel Kurul üyelerine Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Hasan Ayrancı’ya, Milletvekilimiz Grup Başkanvekilimiz Sn. Av. M. Emin Akbaşoğlu’na, Milletvekilimiz Sn. Salim Çiftçioğlu’na İl Başkan’ımız Sn. Abdülkadir Çelik Bey ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Kurşunlu Adalet Meslek Yüksekokulu’muz hukuk ve eğitim hayatında önemli hizmet verecek olup Kurşunlu’muza, ilimize ve ülkemize hayırlı olsun yükseköğretim için tercih yapacak olan gençlerimizi ilçemizde bu yıl eğitime başlayacak olan bölgemizin genç öğrencileri Çankırı Karatekin üniversitesi kurşunlu adalet meslek yüksekokulunu tercih etmeye davet ediyorum

Çerkeş vuslat haber olarak Kurşunlumuza hayırlı olsun.

 

GELELİM ÇERKEŞ’E

ÇERKEŞLİM SEN ÜNİVERSİTE GELMESİ İÇİN 10 SENE ÖNCE GİRİŞİMLERE BAŞLADIN. İKİ KEZ AÇILIŞ TÖRENİ YAPTIN. ÜNİVERSİNETENİN ÇERKEŞE GELMEMESİ İÇİN ELİN GELENİ YAPAN Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Hasan Ayrancı’ya, ÜNÜVERSİTEYE DEVREDİLEN YİBOYA MİLYONLARCA LİRA ÇERKEŞ HALKININ PARASINI HARCAYIP TAMİR EDEN GİTMEDİĞİ SİYASETCİ ALMADIĞI SÖZ KALMAYAN ÇERKEŞ BELEDİYE BAŞKANI HASAN SOPACIYA, AK PARTİ MİLLETVEKİLİMİZ GRUP BAŞKANVEKİLİMİZ SN. AV. M. EMİN AKBAŞOĞLU’NA, MİLLETVEKİLİMİZ SN. SALİM ÇİFTÇİOĞLU’NA AK PARTİ İL BAŞKAN’IMIZ SN. ABDÜLKADİR ÇELİK BEY.

ÇERKEŞ FEDERASYON BAŞKANI VE ÇERKEŞ DERNEKLER BİRLİĞİ BAŞKANLARINA. ÇERKEŞTEKİ STO BAŞKANLARINA. VURDUMDUYMAZ ÇERKEŞ SİYASİ PARTİ BÜROSU BULUNAN SP. CHP İYİ. VATAN PARTİSİ İLÇE BAŞKANLARINA, SORMAYAN SORGULAMAYAN ÇERKEŞ HALKINA VE ÇERKEŞTE SADECE PARA ALIP GÜNÜ GÖLDURAN 10 YIL İÇİNDE KAYMAKAMLUK YAPAN KAYMAKAMLARIMIZA BAŞTA KENDİM, BASIN OLARAK YETERLİ ÇABAYI GÖSTERMEYEN BASINIMIZA ÇERKEŞ E GERÇEK YÜZÜNÜZÜ GÖSTERDİĞİNİZ İÇİN  TEŞEKKÜR EDERİM. HEPİMİZE YUH OLSUN YUH 

 




  • Perşembe 27.3 ° / 14.9 ° Güneşli
  • Cuma 27.1 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı