ÇERKEŞ'TE AŞIRI DOLU YAĞIŞI HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ.

Haberler 12.09.2020 21:14:00 0
ÇERKEŞ


Çerkeş’te etkili olan şiddetli yağmur ve dolu nedeniyle bazı cadde ve sokaklar göle dönerken, bazı ev ve iş yeri, camii gibi yerlerini de su bastı. Su birikintilerinin oluştuğu cadde ve sokaklarda araçlarıyla seyir etmek isteyen vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Çerkeş afatı 15 dakika yaşadı.Çerkeş altyapısını olumsuz etkileyen çok şiddetli dolu mazgalları tıkadı. Belediye iftaiyesi su tıkanan magzallara müdahale etti. Özellikle Yeni mahalle Taşpınar caddesindeki işyerleri su altında kaldı hemen yanında bulanan Aşağı tekke camisi bir süre kullanılamaz hale geldi. Bahçeler kar yağmış gibi beyaza büründü. Aşırı dolu yağısı yağmur suyunun mazgallarını tıkadı.Karakuş Kırtasiye de kitap sualtında kaldı zararı takriben 50 bin lira civarında olduğu söylediyor . Veteriner İsrafil Çatakkaya işyerinde işe ilaçlar su altın kaldı ,takriben zararı 150 binlira olduğu, Avrupalı Aydın Erden işe dopo ve işyeri sular altında kaldı, takriben 150 binlira zarar tamnin ediliyor.Goncay'ın iş yerinde ofis kullanılmaz hale geldi . Alper Doğdu işe takım ve motorlar su altında kaldı, caminin ise halıları kullanılmaz hale geldi. Çerkeş yaralarını inşallah tez zamanda elbirliği ile sarar diyoruz.

Çerkeş’te ve çevresinde etkili olan sağanak ve dolu nedeniyle vatandaşlar zaman zaman zor anlar yaşadı. Bu afet anlarını Çerkeş vuslat haber canlı olarak sosyal medya hesabından yayınladı.

HAYDİ ÇERKEŞ BİRLİK ZAMANI.




  • Cumartesi 24.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 13.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 24.6 ° / 13.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu