ÇERKEŞ’TE BURUK AMA FEYZİ BOL REGAİB KANDİLİ KUTLANDI

Haberler 19.02.2021 00:12:00 0
ÇERKEŞ’TE BURUK AMA FEYZİ BOL REGAİB KANDİLİ  KUTLANDI


ÇERKEŞ’TE BURUK AMA FEYZİ BOL REGAİB KANDİLİ  KUTLANDI

İbadet mevsimi olarak bilinen ve üç aylar olarak adlandırılan Recep, Şaban ve Ramazan aylarından ilki olan Receb-i Şerife ulaşmış bulunmaktayız.

Üç ayların müjdecisi olarak kabul edilen Regaib Kandili dolayısı bugün Perşembe günü akşam namazının sonrasında 4.MURAT Camiinde mevlid programı yapıldı. 

Akşam namazından sonra yapılan mevlid programı salgın hastalık nedeniyle camiye ilgi çok azdı ve salgın hastalık kuralları maske mesafe kurallarına uygulanarak ibadetlerini yaptı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, ilahiler ve kasidelerin okunmasıyla devam edildi. Görevli hocalarımız ALİ Rıza TURAN, Ramazan SEZER, İrfan ÇAMLICA, Erdoğan ÇAY tarafından mevlidi şerif okundu. Çerkeş Müftümüz Murat HASANKAYHAOĞLU tarafından vaaz yapıldı.

İlçe Müftümüz vaazında üç aylar ve kandillerin öneminden ve ahlaklı Müslüman olmanın değerlendirilmesinden bahsederken;  . Namaz sonrası cami içinde tebrikleşme salgın hastalık yüzünden yapılmadı. Cami çıkışında cemaate ikramlar yapıldı.

Size Çerkeş vuslat haber ayrıcalığı ile internet haber sitemiz ve youtube kanalımız ÇERKEŞ VUSLAT TV den programı sunuyoruz iyi seyirler.

 




  • Perşembe 27.3 ° / 14.9 ° Güneşli
  • Cuma 27.1 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı