DURALİ KARAPINAR BENİ VE GAZETEMİ AVUKATLAR İLE KORKUTAMAZSIN

Haberler 23.05.2021 15:31:00 0
DURALİ KARAPINAR BENİ  VE GAZETEMİ AVUKATLAR İLE KORKUTAMAZSIN


11 yıl önce bu mesleğe atıldım, Çankırı Çerkeş’te kısaca bölgenin nabzını tutan haberler ile bölgeye yerel gazeteci olarak hizmet ettim.

 

ÇER-DEF Başkanı Durali Karapınar sosyal medya hesabından “TURHAN DEMİR 'ÇER-DEF'E NE OLDU BAŞKAN' DİYE SORMUŞ.
KÖYDEYİM, ANKARA’YA GİDİNCE AVUKATIM ARACILIĞIYLA 25 VEYA 26 MAYIS TARİHİNDE CEVABIMI BURADAN YAYINLAYACAĞIM.
KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYRULUR.
  Diye yazı yayınlamış, demek ki, zül fi yâre dokunmuşuz.

Madem cevap vereceksin bu yazıya başkan avukatlar kadar düşünemiyor musun, yazıda hakaret yok bir şey yok eleştiri yok o yeteneğini demi kaybettin.

Durali Karapınar, avukatlardan ancak hırsızlar düzenbazlar, borcu olan ödemeyenler çakallar, devlet malını çalanlar, yetimin kimsesizin güçsüzün hakkını yiyip güçlü karşısında el pençe duranlar, kadına ve hayvanlara zulüm edenler, uyuşturucu satıcıları, asker, polis düşmanları, yalancı siyasetçilere yalancı STK başkanları Birde başkan olmak için alavere çeviren düzenbazlar ve hile yapanlar insanlar korkar.

Ben korkmam, alnım açık 25 Mayısı iple çekeceğim Türk adaletine ve yasalarına saygım sonsuz

Şimdiye kadar bölgemde Çerkeş’in Çankırı’nın menfaati doğrultusunda haber yaptım yapacağımda bölgenin çıkarları neyi gerektiriyorsa onu yapacağım, belediye başkanı olmuş, milletvekili olmuş. Müdür bürokrat kurum ve kuruluşların iyi yâda kötü yanları varsa yazacağım.

www.cerkesvuslathaber.com . Vergisini veren resmi bir internet sitesiyim adım adresim telefonum belli ve Türkiye cumhuriyeti 5187 sayılı Kanunun Anayasa Mahkemesinin 31/1/2008 tarihli ve E. 2004/81, K. 2008/48 sayılı Kararı da belli, Basın özgürlüğü MADDE 3. — Basın özgürdür. Bu özgürlük; bilgi edinme, yayma, eleştirme, yorumlama ve eser yaratma haklarını içerir. Basın özgürlüğünün kullanılması ancak demokratik bir toplumun gereklerine uygun olarak; başkalarının şöhret ve haklarının, toplum sağlığının ve ahlâkının, millî güvenlik, kamu düzeni, kamu güvenliği ve toprak bütünlüğünün korunması, Devlet sırlarının açıklanmasının veya suç işlenmesinin önlenmesi, yargı gücünün otorite ve tarafsızlığının sağlanması amacıyla sınırlanabilir.

Benim kırmızıçizgim, yaşadığım bölge Çankırı’ya bayrağıma, vatanıma, peygamber efendimiz Hz. Muhammed(sav) severiz laf söyletmem, birde ülkenin kurucusu kurtarıcısı Mustafa Kemal Atatürk’e laf ettirmem.

Çerkeş için 5 dernek üyesi başkanla federasyonu kurulması için çaba vermiş ve deneğimizin üyesi olan tüm köy derneklerine üyelerine ve başkanı olan herkesin başımın üstünde yeri var bu insanlardan bazılarını seversin, sevmezsin tüm ÇER-DEF yönetim kurulu arkadaşlarımın görüşüne saygı duyarım. Kendi fikrimce eleştirir veya överim ister dikkate alırsın ister almazsın başkanın kendisine kalmış.

Hiçbir başkan kötü anılar ile yollanmayı hak etmez. Durali Karapınar, beni yaptığım haberlerden dolayı tam 1 değil 10 kere mahkemeye verse de ben gördüğümü yazıyorum. Yazacağımda ha iyi şeyleri de haber verirseniz onu da yazacağım.

Herkes gibi başkanla özelden tartışmalarımı bile bir kere gündeme getirmedim. Belatı vurmak bana yakışmaz dedim sakın bel altına girme. Şahitsiz ispatsız delilsiz iş yapmam.

Şimdi “ bölgemde ki insanlar hak ettiği şekilde yaşamlarını sürdürülmesi için dernek başkanlarımın belediye başkanlarımın kamu yönetimi ile idarecilerinin ve bölge halkın haber alması için emrindeyim ”

Herkes sunu bilmeli, başkanlıklar vekillikler müdürlükler, güç, saltanatları çöker,

Kan Kusar Bir gün halkına zülüm edenin Zulüm Biter.

Çerkeş’imin dağlarında Çiğdemler Açılır,

Türküler söylenir şenlikler festivaller yapılır.

 Bugünlerden Geriye,

Ya küfürle, ya hoş bir anı ile

Yarına Gidenler Kalır,

Birde Yarın İçin Direnenler

Sağlıcakla kalın…

SİZİN İÇİN BİR ŞARKI SUNUYORUM, SEVGİLİ OKURLARIM VİDEOYU DİNLEYİN...

 

 

 

 




  • Pazartesi 24.3 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 10.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 26.4 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı