CHP ÇERKEŞ'TE VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Haberler 5.06.2021 10:21:00 0
CHP ÇERKEŞ


CHP Genel Başkan Yardımcıları İlgezdi ve Gülizar Biçer Karaca ile milletvekili ve partililerden oluşan heyet, Çankırı'ya geldi İlçelere dağılarak Çankırı’nın sorunlarını dinlemeye geldiler.

 “Çankırı’yı karış karış dolaşacağız” diyen İlgezdi, “Çankırı’nın Cumhuriyet tarihinde ve bizim kalbimizde önemli bir yeri vardır.

“Gün, bizim Çankırı’mıza olan borcumuzu ödeme günüdür” diyen İlgezdi, “Biz; ihmal edilen, görmezden gelinen, kaderine terk edilen bu kadim şehre can suyu olmak istiyoruz. Biz bugün Çankırı’mızla kucaklaşmak, hasbihal etmek; mazluma umut, derdi olana derman olmak istiyoruz. İnanıyorum ki, günün sonunda, Çankırılı yurttaşlarımızla yeni gönül köprüleri kuracağız” dedi.

Bu heyetten ilçemize gelen  Bursa Milletvekilimiz Nurhayat ALTACA KAYIŞOĞLU  İstanbul Milletvekilimiz Emine Gülizar EMECAN  Balıkesir milletvekili Fikret ŞAHİN  Nevşehir milletvekilimiz Faruk SARIASLAN YDK üyemiz Bülent MARAKLI Çankırımızın Çerkeşimizin abisi Kadir  GÖKMEN ÖĞÜT  ve Maltepe belediye meclis üyesi Erol Tepebaşı

Çerkeş’e gelerek vatandaşımıza esnafımıza çiftçimize üreticimizin sorunlarını dinledi. Sohbet etti.

Çerkeş CHP ilçe başkanı Cengiz Elvanağacı Çerkeş vuslat habere verdiği açıklamada “Çerkeş’te seçimden bu yana bu kadar geniş kapsamlı güzel bir siyasi olay yaşanmamıştı.

Bu sıcak siyasi rüzgârla çok güzel işler yaparak eskiden olduğu gibi Çerkeş’imizi sosyal demokratların kalesi haline getirecektir. Çerkeş CHP ilçe yönetimi olarak Çerkeş ve ülkenin kurtuluşu için gereken tüm caba ve gayreti göstereceğim dedi, şimdi sizlere Çerkeş vuslat haber ayrıcalığı ile youtube sayfamız ÇERKEŞ VUSLAT TV sayfasından ve  www.cerkesvuslathaber.com  ve aşağıdaki haberin videosundan izleye bilirsiniz




  • Cuma 27.1 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 13.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu