ÇANKIRI VAKFININ YENİ BAŞKANI İSMAİL YÜKSEL OLDU

Haberler 21.03.2022 11:33:27 0
ÇANKIRI VAKFININ YENİ BAŞKANI İSMAİL YÜKSEL OLDU
OLAĞAN MÜTEVELLİ HEYET TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.
Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfımızın 2022 yılı Olağan Mütevelli Heyet toplantısını 19 Mart 2022 tarihinde saat.11:00 da Vakıf Merkezimizde Kpt.Mustafa CAN Kütüphanesinde her zamanki gibi birlik ve beraberlik içinde yapılmıştır.
Seçimli yapılan Olağan Mütevelli Heyet toplantısında Genel Başkanlığa İsmail Yüksel yeni yönetimiyle seçilmiştir.
Olağan Mütevelli Heyet toplantısına katılan değerli Mütevelli Heyet Üyelerimiz, Bürokratlarımız ve iş adamlarımız, Federasyon başkanlarımız,Dernek başkanlarımız ve Yönetim Kuruluları katıldılar.
Vakfımızın Mütevelli Heyet Üyesi Abdullah Safa CAN açılış konuşmasını yapmış olup Gazi Mustafa Kemal Atatürk ,silah arkadaşları ve şehitlerimiz anısına saygı duruşu yapılmıştır.
Vakfımızın Genel Kurul Divan Heyeti Başkanlığına Eşref Harmandar Divan Heyeti Başkan Yardımcılığına Sami Soydal, Divan Heyeti Sekreter Üyeliğine Şerafettin Bezci seçildiler.
Sayın Eşref Harmandar’ın Divan Başkanlığını yaptığı Mütevelli Heyet toplantısında, faaliyet raporu ve denetleme kurulu raporları okundu. Gelir -Gider cetveli ve bilanço genel kurula sunuldu. Mütevelli heyeti üyelerinin oy birliği ile Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu ibra edildi.
Vakıf Genel Başkanımız Kpt.Mustafa CAN vakfımızın faaliyetlerleri ile ilgili bilgiler verdi.
Divan Başkanı Eşref Harmandar, Divana gelen tek listenin yer aldığı Başkan ve asil – yedek yönetim ve denetim kurullarını okuyarak üyelerin görüşüne sundu. Yapılan oylamada Divana gelen teklifteki yönetim listesi oy birliği ile kabul edilerek Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı’nı 2 yıl süre ile yönetecek başkan ve yönetimi ile denetim üyeleri belirlenmiş oldu.
Mütevelli Heyetçe Yönetim Kurulunun verdiği önergeye istinaden hemşehrilerimiz Mustafa Anaçal, Ali Paslı, Cengiz Şahin, Mustafa Bülbül, Tolga Kamil Avcı ’ın Vakıf Mütevelli Heyet üyelik şartlarını yerine getirdikleri taktirde Mütevelli Heyet üyesi olmalarına karar verilmiştir.
Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfımızın yeni Yönetim Listesi.
GENEL BAŞKAN
İSMAİL YÜKSEL
YÖNETİM KURULU ASİL;
Huriser Aşıcı, Ali Karaabalı, Hüseyin Yartaş, Selçuk Baydar, Hüseyin Pilavcı, Mevlüt Yurttaş, Döne Haltaş ve Ali Paslı
YÖNETİM KURULU YEDEK:
Cüneyt Haliloğlu, Serkan Baylan, Uğur Şahin, Arif Öztürk ve Güven Tüzüner
DENETİM KURULU ASİL:
Ömer Lütfi Özenç, Tuncer Özvar ve Ömer Kandemir
DENETİM KURULU YEDEK:
İsmail Ziya Uzel, Ahmet Özdemir ve Bekir Özdemir

  • Cuma 27.1 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 13.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu