KURŞUNLU BELEDİYE BAŞKANI DT. ŞAKİR KAYMAK MÜJDEYİ VERDİ .

Haberler 11.06.2021 01:51:00 0
KURŞUNLU BELEDİYE BAŞKANI DT. ŞAKİR KAYMAK MÜJDEYİ VERDİ .


KURŞUNLU BELEDİYE BAŞKANI DT. ŞAKİR KAYMAK MÜJDEYİ VERDİ

KURŞUNLU İÇMESUYU ŞEBEKESİ İHALEYE ÇIKTI!

Kurşunlu belediye başkanı DT. Şakir Kaymak başkan olduğu günden bu yana hemen hemen tüm vaatlerini yaptı ve yapmaya devam ediyor. Hatta seçim vaatlerinde olmayan birçok işlere imza atan başkan Kaymak,  Şimdide yarım kalan içme suyu projesi ihalesi yapılıyor. Kurşunlu’nun tamamının içme suyu şebekesini İller Bankası ve Kurşunlu Belediyesi ortaklığı ile %50 hibeli yapacak olan, proje ihaleye çıkıyor.

Kurşunlu belediye başkanı DT. Şakir Kaymak sosyal medya hesabından “ Bugüne kadar hangi projeyi söylemişsek tüm projelerimizin arkasındayız. Daha önce şehrimizi içme suyuna kavuşturmuştuk. Şimdide Şehrimizin tamamının içme suyu şebekesini İller Bankası ve Belediyemiz ortaklığı ile %50 hibeli şekilde finanse ederek yeniliyoruz.

İlçemizin en büyük projelerinden “Kurşunlu Şehirci İçme suyu Şebekesi Yapım İşimiz ilçemize hayırlı olsun. Rabbim işimizi kolaylaştırsın inşallah.

Başta Cumhurbaşkanı’mız Sn. Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum’a Grup Başkanvekilimiz ve Milletvekilimiz Sn. M. Emin Akbaşoğlu’na, Milletvekilimiz Sn. Salim Çivitçioğlu’na, İl Başkanımız Sn. Abdülkadir Çelik’e, İller Bankası Genel Müdürü ve Bölge Müdürüne, Oy Birliği ile projeye destek olan Belediye Meclisi Üyelerime, Bana her zaman destek olan İlçe Başkanım ve Tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim.” Diyerek Kurşunlu halkına müjdeyi verdi.




  • Salı 22.1 ° / 9.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 14.5 ° false
  • Perşembe 27.3 ° / 14.9 ° Güneşli