TAHİROĞLULARI ÇİFTLİĞİ BU KURBANDA DAFİYAT VE KALİTESİ İLE SATIŞLARI BİTİRMEK ÜZERE

Bu yılda kurbanlarından memnun olan insanların tercihi yine Tahiroğluları çiftliği oldu

Ekonomi 4.05.2024 21:37:00 0
 TAHİROĞLULARI ÇİFTLİĞİ  BU KURBANDA DAFİYAT VE KALİTESİ İLE   SATIŞLARI BİTİRMEK ÜZERE

 

Çerkeş’te kırmızı et sektöründe bölgenin üretici en güçlü firması Tahiroğluları çiftliği, geçen yıl1000’e yakın büyükbaş hayvan kesimiyle bu yıl canlı hayvan satışında da bir ilke imza atmıştı. Bu yılda kurbanlarından memnun olan insanların tercihi yine Tahiroğluları çiftliği oldu. Çerkeş Kızılcahamam bölgesinin en büyük ve sağlıklı kesimhanelerinden birine sahip olan ve Çerkeş’in Karga köyü Kısaç yol ayrımında hizmet veren Tahiroğluları çiftliği, her yıl olduğu gibi bu kurban bayramında bütün kurbanlıklarının şimdiden yüzde seksenini bitirdi. Büyükbaş hayvan satışlarını Kurban Bayramı’nın yaklaşık 1 ay öncesinde satışın büyük ölçüde tamamlayan  Tahiroğluları çiftliği,bu yıl Kurban Bayramı süresince  1500 üzerinde büyükbaş hayvan kesimi gerçekleştirmeyi planlıyor.
 


Mart ayında Et fiyatlarına gelen zamlar nedeniyle bu yıl geçen yıla oranla fiyatların iki kat daha yüksek olduğu Tahiroğluları çiftliği, yine kaliteli hizmeti uyguna almak isteyen vatandaşlar tarafından tercih edildi.

Çerkeş vuslat haberin sorularını yanıtlayan Müslüm Ercan” Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Tahiroğluları çiftliğin ’de çalışan 100 yakın deneyimli personel, özel kıyafetleriyle kesim, yüzme ve parçalama işlemlerini özenle yaptırıyoruz. Vatandaşlar her yıl olduğu gibi kurbanlıklarının kesim işlemlerini güvenli hem dönerini yedi çayını ayranını içti hem izleme olanağı bulacak Kurbanlıkları hazırlanan vatandaşlar sağlıklı kolilere doldurulmuş hisselerini alarak çiftlikten ayrılıp seneye yine bizi tercih edecekler. Tüm müşterilerimizin ve bölge insanımızın halkımızın kurban bayramlarını kutlarım .”Dedi.


  • Pazar 23.4 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.3 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 10.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı