24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçemiz öğretmenleri, emekli Öğretmenler ve milli eğitim personeliyle bir araya geldik. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza sevgiyle ve şefkatle ışık tutan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, mutlu ve sağlık dolu ömürler diliyorum
ATKARACALAR BELEDİYE BAŞKANI HARUN OFLAZ ÖĞRETMENLERE YEMEK VERDİ.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Atkaracalar belediye başkanı HARUN Oflaz öğretmenlere yemek verdi.
Programda bir konuşma yapan Atkaracalar Belediye Başkanı Harun Oflaz , 'Ülkemizi ve insanımızı en iyi şekilde yetiştiren ve geleceğimizi büyük bir özveriyle çalışan, güzel memleketimizin en ücra köşelerinde görev yapan, çocuklarımızın ,mesleki bilgiyi veren ,ahlaken ve vicdanen iyi yetişmesi için kendisini öğrencisine adayan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum ,sağlık, mutluluk ve başarılar devamını diliyorum.
Öğretmenlerimizin eğitimdeki başarımızı sürdüre bilmesi için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada üzerimize düşen her türlü katkıyı Atkaracalar belediyesi olarak sunacağız' dedi.
Atkaracalar kaymakamı Musa Kazım ÇELİK ise sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı '24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İlçe Belediyemiz işbirliğinde hazırlanan programa katıldık.Başta başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu kutsal görevi yerine getirirken şehit düşen tüm öğretmenlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor; sevgi, emek, fedakarlık ve özveri ile geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yol gösteren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum..'diyerek mesajını verdi.
Yemeğe katılan tüm öğretmenlerle yakından ilgilenerek sohbet eden Atkaracalar belediye Başkan Harun Oflaz, Kaymakamı Musa Kazım ÇELİK ve protokol öğretmenlere çiçek hediye etti.
Öğretmenler doyasıya eğlendi .çeşitli etkinlikler yapıldı

Atkaracalar belediye başkanı Harun OFLAZ'IN verdiği yemeğe, Atkaracalar Kaymakamı Musa Kazım ÇELİK, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ EŞREF İÇLİ ,Garnizon Komutanı Engin SARIOĞLU, EMİNYET AMİRİ İbrahim AYAYDIN Belediye Meclis üyeleri öğretmenler ve aileleri katıldı.







