Tarih: 23.01.2020 21:24

ÇERKEŞ'TE SALLA BAŞI, AL MAAŞI DÖNEMİ KAPANAÇAK

Facebook Twitter Linked-in



Çerkeş'te her alanda her konuda her gün gazetemize Çerkeş ve Saçak ile ilgili şikâyetler geliyor. Halk siyasetçiden ,siyasetçi muhalif halktan, Esnaf müşteriden, müşteri esnaftan, âmir memurdan, memur âmirden, işçi işverenden, işveren işçiden şikâyetçi, dertli.

Sıkıntı şu herkes birbirinden şikâyetçi ama kimse kendisinde suç bulmuyor, yaptığı işin doğru olup olmadığını düşünmüyor, sadece kendisi için faydalı yararlı ve rahat sıkıntısız iş olsun yeter.

Dün yaptığımız haber belki birilerinin rahatını bozmuş olabilir

Biriside düşüp belki kaza geçirecekti. Bu kaza geçiren kaymakamda olabilir, savcı, hâkimde, odacı yâda normal vatandaşta olabilirdi.

Dün Çerkeş vuslat haber, Çerkeş hükümet konağının merdivenlerini haber yapmasaydı, inanın temizlenmeyecekti. Çünkü o buz en az 4-5 günlük buzdu.

Şimdi neden temizlendi,

Çünkü doğru olan buydu,

Bu işi kim savsakladıysa o bu işi angarya gördü,

Görevi olduğunu düşünmedi.

Birinin çıkıp ona görevini hatırlatması mı gerekir her seferinde.

Gerçi şimdiye kadar Çerkeş'te bu hep böyle olmuş.

Ama inanın bundan böyle olmayacak.

Tüm Çerkeş Çankırı'daki kurumlarda bu ve buna benzer aksaklıkları haberimize taşıyacağız Çerkeş vuslat haber halkın ve haklının yanında olmaya devam edecek.

Şimdi o merdivenleri kim temizledi veya temizletti ise Allah razı olsun.TEŞEKKÜRLER 

 






Orjinal Habere Git
— HABER SONU —