Tarih: 04.06.2021 20:47

HASAN SOPACI'DAN AŞIAYA DAVET

Facebook Twitter Linked-in



Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı corona virüs aşısı yaptırması için halkını davet etti. Çerkeş devlet hastanesi başhekimi Semra Kındap  ve Sağlık grup başkanı Ebru Dişli istişare yapan Çerkeş belediye Başkan Hasan Sopacı, vatandaşlara aşılarını olmaya davet etti.

Çerkeş belediye Başkan Hasan Sopacı, "Sağlık Bakanlığı'nın belirlediği takvime göre sırası geldiği halde aşı yaptırmayan tüm hemşerilerimi mutlaka asılarını olmaya davet ediyorum." dedi.

 

Korona belasından kurtulmanın tek yolunun tedbirler ve aşıdan geçtiğini ifade eden Başkan Sopacı , "ülkemizi ve ilçemizi etkisi altına alan bu beladan kurtulmak için Sağlık Bakanlığımızın aşı takvimine uyarak aşınızı vurulmanızı tavsiye ediyorum. Bu vesileyle büyük bir özveri ile çalışan sağlık çalışanlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

 

Ülkemizde olduğu gibi, ilçemiz ve beldemizde de Covid-19 vaka sayılarında yaşanan azalmaya, bizlerde maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak destek olduğumuz gibi, aşılama kampanyasına katılarak bu desteğimizi sürdürmeliyiz. 
Kampanya kapsamında İlçemiz Çerkeş Devlet Hastanesinde Snovac aşına ilave olarak Biontech aşısı da uygulanmaya başlanmıştır.

​Belirlenen yaş grubundaki vatandaşlarımız (50 yaş üstü) www.mhrs.gov.tr adresinden veya 182 no'lu telefondan randevu alarak aşı olabilirler.
Unutmayalım Covid-19 alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir.






Orjinal Habere Git
— HABER SONU —