ÇER DEF'E NE OLDU BAŞKAN?

ÇER DEF'E NE OLDU BAŞKAN?

Köşe Yazarları 21.05.2021 23:13:00 0
ÇER DEF

Çer Def Başkanı Durali Karapınar, aynı zamanda ilk kurucu 5 üyeden biridir,ve en yaşlı kurucu üye o olduğu içinde kurucu başkan sıfatı aldı.

Çer Def Başkanı Durali Karapınar ve arkadaşları Başarıları hataları sevapları ve günahları ile zoru başararak federasyonu 5 üye kurdular, 9 dernek ile yola çıktı.

 Çerkeş federasyon başkanı olarak sevilen sayılan bir isim oldu DURALİ KARAPINAR.

 Daha sonra bayrağı federasyondan Şenel Yalçın’a devreden başkan son genel kurula “beni son kez başkan yapın diyerek” tüm yönetimin olurunu alarak tekrar 2 kez başkan oldu.

Ama ikinci döneminde herkesin olurunu almak için çeşitli entrikalar çeviren, Bunun da federasyonun ilk toplantısında ortaya çıkması hakaretleşme varan sözler söylenmesi başkanı Durali Karapınar’ı adeta yalnız bıraktı.

 Başkan ise hata üstüne hata yapmaya başladı, en son belediye başkanımız Hasan Sobacı’yı ziyaretine yönetimden 2 kişinin katılması bu başkan neden yalnız sorularına bizi muhatap kıldı.

Çer Def Başkanıları Çerkeş  belediye başkanını ziyaret ederse Çerkeş otobüsle gelir en az 30 üye tüm yönetim kurulu olurdu.

Tüm Çerkeş federasyonun geldiğini bilirdi. Şimdi ise 2 federasyon yönetim kurulu üyesi 2 dernek başkanı diğerleri ise bağlı bulunduğu dernek yönetim kurulu üyeleri ne ara bu kadar insanı küstürdün başkanım.

YA SİZDE BİR SORUN VAR , YA YÖNETİM KURULUNDA

Tabiki bu soruları yönetim kurulundaki arkadaşlara soracağız.

Çerkeş vuslat haber olarak sevgili başkanım sana güvenen 1 yıl daha seni başkan olarak görmek isteyen insanlara yaptın da yalnız kaldın.

  Bana kızıyorsun  biliyorum. Ama seni seviyorum başkanım Sen federasyonun ağabeyisin, yoruldun, yaş itibariyle bir yere geldin.

 Ak parti ilçe başkanın ismini bile doğru dürüst bilmiyorsun,

Çerkeş’ten kopuksun,

Çerkeş’in köylerinden de kopuksun

 Federasyonun yönetiminden kopuksun.

 Siyasetten kopuksun,

Hatta diğer STK’dan da kopuksun,

Bana kızma işte senin paylaşımın,

Yazdığı yazılar yanlış hatalı

TAMAM İNSANLIK HALİDİR DİYELİM 

Peki bugün Çerkeş in köylerinde yağmur duaları vardı, hangisine katıldın.

( korkarım bilmiyorsun)

Hiç birine katılmadın

Çerkeş'e uzaksın başkan Çerkeş'in köylerine de uzaksın

Bende şimdi diyorum ki, sen yine ağabeyliğini yap,  başkanlık seçimine git ve her hangi bir arkadaşına devret, Çerkeş için istifa et federasyondaki arkadaşları yorma, çıktıkları yollarda Çerkeş için mücadele edilsin'  çok sevdiğim bir sözü sizlere şöyleyim

 “İyi insanın nasıl olması gerektiğini anlatmayı bırak artık; anlattığın insan ol.”
Marcus Aurelius

Sevgili başkanım anlattığın başkanlığı yapamıyorsan yapan biri bulunur. Sen kendini yıpratma bizim onursal başkanımız olarak kalırsın bunu da sana çok görmezler yeter ki yapıcı ol, entirikalar ile uğraşma .

Allaha emanet olun.

 



  • Perşembe 27.3 ° / 14.9 ° Güneşli
  • Cuma 27.1 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı