VEKİL GELMİŞ , NEYİME…

VEKİL GELMİŞ , NEYİME…

Köşe Yazarları 17.09.2019 14:47:00 0
VEKİL GELMİŞ , NEYİME…

Çankırı siyasetinde en verimsiz dönem, kısır dönemi yaşanıyor. Siyasetin vurdumduymazlığı Çerkeş ilçesine verdiği zararlar, kimsenin umurunda değil.

Onun için vekiller rahat, vekilden siz parke taşı ile köy yollarına kumlama isteyin yeter,

Vekiller adam yemez, dertleriniz söyleyin çekinmeden, diyeceğimde sene 3 defa geliyor onda da kimsenin haberi olmuyor.

Bu gün Ak parti grup başkan vekili Çankırı milletvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu Çerkeş’e gelmiş, niçin, niye gelmiş bilmem gazeteci, olarak belki bir iki soru sorardık, ama bizim içinde önemli değil.

Günü kurtarmaya çalışan sözüm ona siyasetçiler, deprem oldu ya, ilçeyi ziyaret ediyor. Ne deprem ne Çerkeş kimsenin umurunda değil.

Neden?

Çünkü verilen sözler vaatler zaten yerine gelmiyor.

Bakın, hani deprem için geldiniz ya, okullardan 4 sene önce DEPREME DAYANIKLIMI diye beton analizi için parçalar aldılar,

Geçmiş olsun demeğe gelen vekillerim YAZIKLAR OLSUN 4 sene oldu.

Analiz sonuçları hale gelmedi,

Çerkeş Anadolu lise öğrenciler bodrumda ders görüyor, eşek bağlasan durmaz harabe halde

Bilginiz var mı?

 

Çerkeş ilçesine en büyük zararı deprem değil, AK parti iktidarının verilip te ve tutulmayan sözler verdi.

İlçenin sahipsizliğinin devam etmesi oldu. Üniversite 6 yıl oldu hala gelmedi, Çerkeş tüneli daha Hüseyin Filiz vekilimin bıraktığı yerde sayıyor,

cezaevi gitti, jandarma gitti, YİBO trilyonluk tesis çürüdü esnaf huzursuz, çiftçi huzursuz birde bu sene doğal afetler eklendi Sayın Grup Başkan Vekilim bana bu ilçenin sahibi var sakin demeyin.

Postanede kargo vermek için 45 dakika bekledim, bir tana görevli var, hem kargoda tartıya bakıyor, hem paketlemeye bakıyor, hem bilgisayar girdisine bakıyor hem de para alma işine bakıyor, görevli kan, ter içinde çalışırken bizlerde bekliyoruz.

Hani diyeceğim Çankırı’nın en büyük ilçesi böyle ise küçüğü nasıldır diyeceğim SAÇAK’ı görünce diyecek bir şey bulamıyorum, bir başkan, bir makam aracı, gelsin oylar Böyle bir belde Türkiye’nin neresinde nerde var?

Allah Aşkına Saçak biraz hizmet ya, birazcık hizmet konserle mezarlık ile üç beş araç ile köy olmaktan kurtulamaz Saçak

Vekil Çerkeş’e gelmiş hoş gelmiş sefa gelmiş, postahanem de adam yok, tapuda adam yok , Hastanede doktor yok, okullarda öğretmen yok, Saçak desen, Allaha Emanet çivi çakılmıyor

E ede vekil gelmiş gelmişte, neyime…



  • Salı 22.1 ° / 9.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 14.5 ° false
  • Perşembe 27.3 ° / 14.9 ° Güneşli