MAŞALLAH MAŞALLAH BU NE KALABALIK…

MAŞALLAH MAŞALLAH BU NE KALABALIK…

Köşe Yazarları 9.03.2019 13:11:00 0
MAŞALLAH MAŞALLAH BU NE KALABALIK…

İlahiyatçı-yazar ve TV programcısı Ömer Döngeloğlu, ve GRUP SAHRA Çerkeş AVM düğün Salonunda “TARİHİN AKIŞI DEĞİŞTİREN KADINLARIMIZ” konulu Konser-konferans gerçekleştirdi.

Çerkeş Belediyesi Ak parti adayı Hasan SOPACI ve ÇERKEŞ Ak parti, ilçe başkanlığının ortaklaşa düzenlediği programla ÇERKEŞ’E gelen Ömer Döngeloğlu Halkı gözyaşına boğdu, duygusal anlar yaşadı.

Çankırı Milletvekili ve grup başkan vekili Muhammed EMİN AKBAŞOĞLU ANKARA milletvekili ZEYNEP YILDIZ ÇERKEŞ BELEDİYE BAŞKANI HASAN SOPACI, SACAK BELEDİYE BAŞKANI RAMAZAN YARIM, ÇERKEŞ AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ERSAN EREN, İL GENEL MECLİS ÜYESİ ADAYI HAYATI KAYA, ANKARA DIŞ KAPI HASTANESİ BAŞ HEKİM YARDIMCISI UGUR YILDIZ Ak Parti İl yönetim kurulu üyesi MUSA ÇAGLAR ve vatandaşların da katıldığı konferansta ÇERKEŞLİLER duygusal anlar yaşadı.

Çerkeş AVM DÜĞÜN Salonunda yapılan PROGRAMA saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programda açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı HASAN PAŞA” 31 MARTTA Çerkeş kararını vermış “dedi. ÇERKEŞ VUSLAT HABER OLARAK size HASAN PAŞA’nın konuşmasını ve vekillerin konuşmasını sunuyorum

“Bu gecede vereceği konferans için ilçemize gelen Ömer Döngeloğlu hocama teşekkür ediyorum. Bizler ÇERKEŞLİLER olarak  bir olduk, iri olduk, diri olduk. Bu dirilişimiz de bir ömür boyu sürecek. Mevlam bizleri fitne ateşinden korusun, birliğimiz ve dirliğimiz daim olsun” dedi.

 

 

 



  • Perşembe 27.3 ° / 14.9 ° Güneşli
  • Cuma 27.1 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı