ŞUÇLU AYAĞA KALK ! ÇÜNKÜ UTKU ARTIK KÖPEKLERİ SEVMİYOR.

Kendilerinin de hayvan sever olduklarını söyleyen aile çocuklarının çok korktuğunu köpekleri çok sevdiğini ama artık onlardan korktuğunu ifade ettiler.

Yaşam 10.09.2023 00:13:00 0
ŞUÇLU AYAĞA KALK ! ÇÜNKÜ UTKU  ARTIK KÖPEKLERİ SEVMİYOR.

 

ÇERKEŞ Karamuklu Mahallesi sakinlerinden Utku Ulupınar(10) isimli çocuk cumartesi günü19:15 de evinin önünde sokak köpeklerinin saldırısı sonucu yaralandı. 10 yaşındaki Utku Ulupınar hastanelik oldu. Utku’ya kuduz ve tetanos aşısına başladı.  Utku Ulupınar’ın ailesi ile çevre sakinleri, köpek saldırılarına tepki göstererek yetkililerden yardım istedi.

 Çerkeş’in sokaklarının köpek barınağına döndüğünü söyleyen aile üyeleri ve bölge sakinleri Çerkeş  Belediye Başkanı Hasan Sopacı’nın da hayvan severler tarafından şikayet edilmesi yüzünden bir şey yapamamasından yakındılar.

Kendilerinin de hayvan sever olduklarını söyleyen aile çocuklarının çok korktuğunu köpekleri çok sevdiğini ama artık onlardan korktuğunu  ifade ettiler. En azından köpekler barınak yapılıp orada beslenseler ve oradan sahiplen isteyenler alsa üstelik veteriner ile tedavileri yapılsa daha iyi olmaz mı diye tepkilerini dile getiren Ulupınar ailesi, Çerkeş vuslat haberden sesinin duyurulmasını istedi.

 


  • Perşembe 23.3 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cuma 22 ° / 11.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 20.6 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı