NİHAYET TRAFO MERKEZİNİN TEMELİ ATILIYOR

Ak parti bir önceki vekili Salim Çivitcioğlu’nun destekleri ve ve belediye başkanımız Hasan Paşanın ısrarı Çerkeş basının bu sorunu sürekli gündemde tutma ile bölgenin elektirik sorunu çözüm bulunuyor.

Ekonomi 25.07.2023 12:48:00 0
NİHAYET TRAFO MERKEZİNİN TEMELİ ATILIYOR

Çerkeş vuslat haber olarak 15 yılı devirmek üzereyiz gazeteye ilk başladığımız zamanlardan bu zamana kadar Çerkeş’in sorunlarını yazdık vekillere sorduk yeri geldi ağır yazılar yazdık sonunda. Ak parti bir önceki vekili Salim Çivitcioğlu’nun destekleri ve ve belediye başkanımız Hasan Paşanın ısrarı Çerkeş basının bu sorunu sürekli gündemde tutma ile bölgenin elektirik sorunu çözüm bulunuyor.

Çerkeş ORGANİZE bölgesi 154 kV / 34,5 kV iletim ve dağıtım şebekesinin temeli atılıyor. Çerkeş belediye başkanı sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı Çerkeş Organize Sanayi Bölgemize 154 KV’lık trafo merkezi kurulumu için ilk kazma vuruldu. Büyüyen ve gelişen ilçemiz Çerkeş’imize hayırlı uğurlu olsun.” Dedi. İlçemiz için bazı yenilikler geç gelebiliyor önemli olan ısrarcı olmak halk bile bütün olmak inşallah darısı Kızılcahamam Çerkeş çift yoluna diyorum.


  • Perşembe 23.3 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cuma 22 ° / 11.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 20.6 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı