KURŞUNLU İLÇESİNE 1 AÇIK, 1 KAPALI OLMAK ÜZERE 2 CEZAEVİ YAPILACAK.

KURŞUNLU BELEDİYE BAŞKANI DT.ŞAKİR KAYMAK'TAN DEV HAMLEKURŞUNLU BELEDİYE BAŞKANI DT.ŞAKİR KAYMAK'TAN DEV HAMLE

Kurşunlu 5.03.2023 21:23:00 0
KURŞUNLU İLÇESİNE 1 AÇIK, 1 KAPALI OLMAK ÜZERE 2 CEZAEVİ YAPILACAK.

Kurşunlu ilçesine 1 açık, 1 kapalı olmak üzere 2 cezaevi yapılacak. AK Parti Grup Başkanvekilimiz ve Milletvekili M. Emin Akbaşoğlu ve Milletvekilimiz Salim Çivitçioğlu ile Çankırı Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Şükrü Ener’le birlikte yaklaşık 1 yıldır Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı ile Adalet Bakanlığı nezdinde sürdürdüğümüz ilçemize cezaevi yapımı sürecinde projesi kurşunlu Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO’nun) olduğu yerde yapılmasına karar verildi.

 

Yine Kurşunlu Büyük Göl mevkiinde bulunan hayvancılık bölgesi yakınlarında 1 AÇIK CEZAEVİ (İçinde Besi Hayvancılığı Yapılan Açık Cezaevi) yapılması aşamasına geldi. 

Kurşunlu belediye başkanı DT. Şakir Kaymak’tan aldığımız bilgiye göre  “Toplam yaklaşık 4000 mahkûm kapasiteli yaklaşık 500 çalışanı olacak olan 2 tane CEZAEVİ yapımında yer tahsisi aşamasına gelmiş bulunuyoruz. 

Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi olmak üzere, Adalet Bakanı’mız Sayın Bekir Bozdağ’a, AK Parti Grup Başkanvekilimiz ve Milletvekilimiz Sn. Muhammet Emin Akbaşoğlu’na, Milletvekilimiz Sn. Salim Çivitçioğlu’na, Çankırı Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Oğuz Şükrü Ener’e, AK Parti İl Başkanımız Sn Abdülkadir Çelik’e şahsım ve ilçem adına teşekkür ederim.

İlçemize Hayırlı Olsun. “dedi

Kurşunlu tarihinin en büyük kamu yatırımlarından olan bu iki cezaevinin ilçemize kazandırılmasından dolayı kurşunlu halkı oldukça mutlu 


  • Cumartesi 24.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 13.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 24.6 ° / 13.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu