İŞİM HİZMET GÜCÜM ÇARDAKLI

ÇARDAKLI'YA TAZE KAZE KAN

Siyaset 12.02.2024 13:51:00 0
İŞİM HİZMET GÜCÜM ÇARDAKLI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim adayları belirlenirken 3 dönem kuralının uygulanacağını ifade ederek, "Halk değişim istiyor. Bunun için biz üç dönem aynı yerde belediye başkanlığı yapmış arkadaşları dördüncü dönem için aynı yeri düşünmüyoruz" diye konuşmuştu işte o adaylardan birde Atkaracalar çardaklı beldesi oldu. Belediye başkanı Osman Yılmaz’ın yerine  Ak partide açıklanan isim İlyas Ertürk oldu. Çardaklı beldesine yeni  bir kan katması beklenen aday oldukça sevilen daha önce belediye meclis üyeliği yapmış İlyas Ertürk projelerini ilerleyen günlerde açıklayacak

Çardaklı Belde Belediye Başkan adayımız İlyas Ertürk, 10.12.1968 doğumludur.

İlkokulu ve ortaokulu Çardaklı İlkokulunda, Liseyi Çankırı Teknik ve Meslek Lisesi’nde 1985 yılında tamamlamıştır. Askerlik görevini 1989 yılında Ankara Hava Kuvvetleri Komutanlığında yapmıştır. 

İlk ticari girişimi 1995 yılında gıda sektörü ile başlamış olup, Akabinde Asansör sektöründe de yatırımlarda bulunmuştur ve halen bu sektörde 25 yıldır hizmet vermeye devam etmektedir. İş hayatıyla birlikte uzun yıllar Çankırı Derneklerinde memleketimize hizmet etmek için çalışmalarda bulunmuştur, hala maddi ve manevi destekleri, yardımları devam etmektedir. 

 

2014 ve 2019 yılı yerel seçimlerinde Çardaklı Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi olarak seçilmiştir. Dönem içerisinde Başkanvekilliği görevlerinde de bulunmuş olup görevi gereği aktif olarak Belediyemiz bünyesinde Liderimizin ve Partimizin belirlediği yerel yönetimler vizyonu çerçevesindeki faaliyetlerin icrasında bulunmuştur. 

 

2024 yılı yerel seçimlerinde partimizden Çardaklı Belde Belediye Başkanlığına aday olmuştur.

 


  • Çarşamba 21.6 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Perşembe 23.3 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cuma 22 ° / 11.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu