ILGAZ'DA MEHMET ÖZTÜRK FARKA GİDİYOR

Ilgaz Çarşı içi Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen açılış törenine 27. dönem AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan, İl Gençlik Kolları Başkanı Sadık Çendek, parti üyeleri ve

Siyaset 19.02.2024 21:35:00 0
ILGAZ

Ilgaz ilçesinde AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı gerçekleştirildi.

Ilgaz Çarşı içi Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen açılış törenine 27. dönem AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan, İl Gençlik Kolları Başkanı Sadık Çendek, parti üyeleri ve vatandaşlar katılım sağladı.

Açılışta konuşma gerçekleştiren Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, Çankırı’nın tek borçsuz belediyesinin Ilgaz Belediyesi olduğunu ifade etti.

Belediye Başkanlığı süresince Ilgaz’a kazandırdığı projelere değinen Öztürk, “Bizim derdimiz Ilgaz, sevdamız Ilgaz” dedi.

Her şeye rağmen dimdik duracaklarını ve Ilgaz’ın çehresini değiştireceklerini vurgulayan Öztürk, katılım sağlayanlara teşekkür etti.

27. dönem AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, “Ilgaz Seçim Koordinasyon Merkezi’mizin açılışını dualarla gerçekleştirdik. Ilgaz İlçemiz, 1 Nisan sabahı yeniden, kaldığı yerden AK Parti belediyeciliği ile Mehmed Öztürk Başkanımız ile hizmet almaya devam edecek. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk’ün çalışmalarından memnun kaldığını ifade eden Salim Çivitcioğlu, Ilgaz’ın değişimi dönüşümü gerçekten çok güzel.

Sağlıkta, turizmde tarımda tarih ve kültürle ilgili yaşanalar her şekli ile Ilgaz'lı nın gözü önünde. Ve inanıyorum ki Mehmed Öztürk yeni dönemde sizlerin desteği ile güzel işlere ve hizmetlere imza atacak.” şeklinde konuştu.

Katılımcılara hitap eden AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan, “Siz istediniz Mehmed Öztürk tekrardan aday oldu” dedi. Mehmed Öztürk’e ve teşkilatına daima destek olacaklarını ifade eden İl Başkanı Erdoğan, katılımcılara teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından program yemek ikramı ile devam etti.

İşte Çerkeş vuslat haber farkı ile Belediye başkanı  Mehmet Öztürk’ün konuşması


  • Çarşamba 21.6 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Perşembe 23.3 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cuma 22 ° / 11.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu