HEMŞERİMİZ HÜSEYİN SARAY İLK ŞİİR DİNLETİSİ CD'Sİ İLE GÖNÜLLERİ FETH ETTİ

Çankırı'nın Kızılırmak ilçesinden Şair, Yorumcu, Sanatçı Hüseyin Saray'ın 2023 yılında çıkardığı "Unutamazsın" albümü tüm Türkiye'de büyük bir ilgi gördü.

Çankırı 2.01.2023 23:02:00 1
HEMŞERİMİZ HÜSEYİN SARAY  İLK ŞİİR DİNLETİSİ CD

 

Çankırı'nın Kızılırmak ilçesinden Şair, Yorumcu, Sanatçı Hüseyin Saray'ın 2023 yılında çıkardığı "Unutamazsın" albümü tüm Türkiye'de büyük bir ilgi gördü. İlk günden itibaren binlerce kez izlendi ve büyük bir beğeni aldı. Daha önce Çankırı da yapmış olduğu programlarla hemşerileriyle bir araya gelerek onların gönüllülerde yer eden Hüseyin Saray, sanat yaşamına sağlam adımlarla başladı. 

20 Nisan 1980'de Çankırı'da dünyaya geldi. Çocukluk dönemini Ankara'da geçirdi. İlk ve orta öğreniminin ardından Şevket Raşit Hatipoğlu Lisesinden mezun oldu.

Lise yıllarında şiirler yazmaya başladı. Liseden sonra Erciyes Üniversitesi İşletme Fakültesinde öğrenim gördü. Daha sonra Kafkas Üniversitesi Türkçe Öğretmenliğini bitirdi.

Lise yıllarında şiire olan ilgisini çeşitli radyo ve programlarda sunuculuk yaparak devam ettirdi.

Unutamazsın albümünde kendi eserlerini Türkiye’nin en iyi besteci ve müzisyenlerinden Taner Demiralp ile çalışarak sevgi yüklü gönüllere seslenmek için yola çıktı.

Çıkarttığı şiir albümüyle gönüllere taht kuran hemşerimiz Hüseyin Saray Çerkeş Vuslat Habere “Kendimi çok şanslı sayıyorum. İnsanların gönüllerine duygularına hitap ediyorum. Memleketim, kökenim, geçmişim itibariyle azımsanmayacak sayıda bir genç izleyicim var. Bunun dışında radyodan da bizleri seven takip eden dinleyicilerim var. “dedi. Bu albüm ile şiiri seven bambaşka bir kitleyle de karşılaştığını dile getiren

Hüseyin Saray, radyo programcılığı ve sunuculuğu yapıyor. İlk şiir albümünde bulunan şiirlerin tamamı şairin, kendisine aittir. Bizler de Vuslat Haber ekibi olarak sanatçımıza başarılarının devamını diliyor, tebrik ediyoruz.

youtube: HuseyinSaray

facebook.: huseyin.saray.
Instagram: hüseyinsaray


Adil ÇİL
3.01.2023 09:15:48
Allah yolunu bahtını açık etsin kardeşimin…

  • Perşembe 23.3 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cuma 22 ° / 11.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 20.6 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı