HASAN PAŞA GELECEĞİ DÜŞÜYOR İTFAİYE HİZMET BİNASI VE AFET YÖNETİM MERKEZİ’Nİ BİTİRDİ.

ÇERKEŞ BELEDİYESİ BÖLGENİN EN KAPSAMLI İTFAİYE HİZMET BİNASI VE AFET YÖNETİM MERKEZİ’NİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

Siyaset 18.03.2024 20:10:00 0
HASAN PAŞA GELECEĞİ DÜŞÜYOR  İTFAİYE HİZMET BİNASI VE AFET YÖNETİM MERKEZİ’Nİ BİTİRDİ.

 

ÇERKEŞ BELEDİYESİ İTFAİYE HİZMET BİNASI VE AFET YÖNETİM MERKEZİ’NİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ
Çerkeş'te 2024 yılında inşaatı tamamlanan İtfaiye Hizmet binasının bugün resmi açılışı gerçekleşti. 
İtfaiye hizmet  binası ve afet yönetim merkezinin açılışına İlçe Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Furkan Altuntaş, Çankırı AFAD İl Müdürü Ahmet Matur, Çankırı İl Özel İdare Genel Sekreteri Yüksel Çelik, Çankırı Kızılay Şube Müdürü Ahmet Ulusoy, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Çerkeşli vatandaşlar katıldı.


Açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayarak Çerkeş Halk Oyunları ekibi gösterilerinden sonra açılış konuşmalarıyla devam etti.
Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı konuşmasında şu ifadelere yer verdi."Kıymetli Çerkeşliler, Çerkeş Belediyesi İtfaiye Hizmet Binamızın ve Afet Yönetim Merkezimizin açılışını bugün siz değerli misafirlerimizin katılımıyla gerçekleştiriyoruz. Büyüyen ve gelişen ilçemizin donanımlı bir itfaiye binasına ve itfaiye araçlarına ihtiyacı olduğu kaçınılmaz olmuştur. Yapmış olduğumuz girişimler sonucu ilçemize tam donanımlı itfaiye binası, tam donanımlı itfaiye arazözleri, tam teçhizatlı ve eğitimli itfaiyecilerimiz ile bölgemize hizmet ediyoruz. Çerkeş İtfaiyemiz 7/24 göreve hazır. İtfaiye hizmet binamızın içerisinde idari ofisler, araç bakım odası, toplantı salonu, kondisyon odası, 400 tonluk su dolum ünitesi, santral, 12 araçlık 6 bölmeli ısıtmalı itfaiye garajı bulunuyor. İtfaiye hizmet binamız ve afet yönetim merkezimiz  ilçemize hayırlı uğurlu olsun.

 

 Bu tesisimizin yapımında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikli Bakanımız Sn. Mehmet Özhaseki’ye, Önceki dönem Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum’a, Ak Parti Grup Başkan Vekilimiz Sn. Muhammet Emin Akbaşoğlu'na ve Ak Parti teşkilatımıza teşekkür ediyorum.'' dedi.


  • Cumartesi 24.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 13.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 24.6 ° / 13.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu