KOSGEB MÜDÜRÜ CENGİZ UGUR ÇERKEŞ'İN PARLAYAN YILDIZI KAŞGAR TERLİK FABRİKASINI ZİYARET ETTİ

Haberler 7.03.2021 21:11:00 0
KOSGEB MÜDÜRÜ CENGİZ UGUR  ÇERKEŞ


 Çerkeş'de üretim yapan terlik dünyasının parlayan yıldızı Kaşgar terlik fabrikasını KOSGEB müdürü Cengiz UGUR ziyaret etti. 

Çerkeş vuslat habere  yaptığı açıklamada   Cengiz Ugur 'Son yıllarda ilimizde gelişen sanayi bölgelerinden birisi olan Çerkeş OSB de incelemelerde bulunduk.

Çerkeş OSB de Mevcut sanayicilerimizle beraber 100 milyon dolarlık bir yatırım söz konusu olup OSB nin yaklaşık 1200 çalışanı bulunmaktadır.

Yeni kurulan OSB ilimize ve özellikle Çerkeş ilçemize çok büyük katkı sağladığını Ve ilçenin işsizlik sorunu ortadan kaldırdığını gözlemledik.

Çerkeş ilçemizde faaliyet gösteren ve uzun bir süredir birlikte çalıştığımız Kaşgarlı terlik firmamızı ziyaret ettik. KOSGEB işletme geliştirme destek programımızdan yararlanan firmamızda Çalışanlarla birlikte istişarelerde bulunduk açmış oldukları ikinci fabrikada üretim atölyeyi gezerek üretim hakkında bilgi aldık. Firmamızın sürekli kendini geliştirdiğini ve işini büyüttüğünü söylemekten son derece mutluyuz.

Fabrikada yapmış olduğumuz incelemelerde girişimcimizin bu işi çözdüğünü anladık. İşletmemize iş hayatlarında başarılar diler, misafirperverlikleri için hassaten teşekkür ederim. ' diyerek  sözlerini bitirdi.




  • Cuma 19.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.8 ° / 9.4 ° false
  • Pazar 22.6 ° / 11.2 ° Güneşli