ERCAN IRMAK 3 YIL ÖNCE BAŞLADIĞI VEKİLLİK ÇALIŞMASINA DUR DURAK DEMEDEN DEVAM EDİYOR

Ercan Irmak AK Parti Çankırı Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. Irmak, Çerkeş vuslat habere ve Ajans Çerkeş'e değerlendirmelerde bulundu.

Çerkeş 14.03.2023 19:37:00 1
ERCAN IRMAK  3 YIL ÖNCE BAŞLADIĞI VEKİLLİK ÇALIŞMASINA   DUR DURAK DEMEDEN DEVAM EDİYOR

 

 

1997 İstanbul Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan buz gibi bir havada Ağrı'ya geldi kendisini yoğun bir kalabalık ile karşıladık ilk kez Yolumuz burada kesişti.Görevim icabı tayinim 1998 yılında Afyon'a çıktı ve orada memuriyetten istifa ettim. Yıl 2000 bu kez Sn Recep Tayyip Erdoğan Afyon'a geldiğinde çok soğuk ve sulu kar yağışı altında Sadece 150 kişi ile karşıladık. Yolumuz ikinci kez orada kesişti.Yıl 2001 Yine Afyon Ak Parti İkbal otel de kurulurken Ben Afyon Kocapınar Su Fabrikası Müdürü idim tüm otelin suyunu bizzat ben karşıladım ve Afyon merkez ilçe teşkilatını kurduk, tüm masrafları cefakar ve vefakar insan Halil Ürün ve biz karşıladık. O dönemde herkes bu parti de diğerleri gibi kapanacak diye düşünüyordu 2007 yılı Genel Kurmay muhtırasında yine dimdik yanında olduk. 15 Temmuz 2016 da tankların önüne ilk geçenler yine biz olduk. 38 gün boyunca sabaha kadar Külliye de nöbet tuttuk. Bizim Recep Tayyip Erdoğan Sevdamız asla sorgulanamaz benim #kırmızıçizgimdir. Dün yanında idik bugün de yanındayız. Ölene kadar da yanında olacağız inşallah.

Çankırı’yı adım adım geziyoruz!

Türkiye Yüzyılı’nda #Çankırı halkına daha fazla hizmet etmek için çıktığımız yolculuğumuzun bugünkü ilk durağı #Çerkeş İlçemiz oldu.

Çerkeş İlçe Başkanımız Salih Tarın ve Saçak Belde Belediye Başkanımız Ramazan Yarım’ı ziyaret edip, Çerkeş ilçemiz hakkında kendileri ile anlamlı ve verimli bir görüşme gerçekleştirdik.

 


Etem akkaya
14.03.2023 21:46:43
Çıktığınız yolda herşey gönlünüze göre olsun. Başarılar diliyorum.

  • Çarşamba 21.6 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Perşembe 23.3 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cuma 22 ° / 11.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu