Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankırı Belediye Meydanı'nda vatandaşla buluştu.

Kentsel dönüşüm bizden. TOKİ bizden. Fabrikalar da Hüseyin beyden. Sizlerin bu halini gördükten sonra Cumhurbaşkanı olarak sizlerin yanındayım. Minnet borcumuzu daha fazla çalışarak daha fazla eser ve proje üreterek ödeyeceğiz.

Siyaset 23.03.2024 00:12:00 0
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Çankırı Belediye Meydanı

 

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Çankırı Belediye Meydanı'nda vatandaşla buluştu.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

Hepinizi en kalbi duygularıma selamlıyorum. Burada ilçeleriyle köyleriyle mahalleleriyle tüm Çankırı yı selamlıyorum. 

Şu an meydanda 45 bin kişi var. Buraya geldiğimiz andan itibaren bizi bağrınıza bastığınız için sizlere teşekkür ediyorum. 

Bugüne kadar girdiğimiz tüm seçimlerde sizlerin güçlü desteğini daima yanımızda hissettik. Çankırılı kardeşlerimiz vefalı olduklarını 14-28 Mayıs seçimlerinde bir kez daha gösterdiler.

Yüzde 78'e yaklaşan oy oranıyla Cumhur ittifakına destek vererek tarih yazdınız. Bu oy oranıyla Türkiye'de bizlere en çok destek veren 3. şehir oldunuz. 

Rabbim hepinizden razı olsun, ne güzel insanlarsınız.

"FABRİKALAR HÜSEYİN BEYDEN"

Kentsel dönüşüm bizden. TOKİ bizden. Fabrikalar da Hüseyin beyden. Sizlerin bu halini gördükten sonra Cumhurbaşkanı olarak sizlerin yanındayım. Minnet borcumuzu daha fazla çalışarak daha fazla eser ve proje üreterek ödeyeceğiz.

Çankırı'ya son 21 yılda 55 milyar lira kamu yatırımı yaptık. 

 

Sadece Mart aynının başından beri 23 farklı ilimizi ziyaret ettim. Durmak yok yola devam. 

Bizim gündemimizde deprem var, aziz milletimizi layığıyla temsil etmek var, ülkemizin ekonomisini güçlendirmek var.

Bir zamanlar toplu iğne üretemezken, tabanca bile yapamıyorken bugün kendi gemimizi, savaş uçağımızı üretir hale geldik. Bizlere bu günleri gösteren Allah'a hamd olsun.

5. nesil savaş uçağımız KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Yapamaz dediler yaptık. Önümüze engel çıkardılar hepsini tek tek aştık. Kalorifer peteği diyerek küçümsemeye çalıştılar ancak KAAN dostlarımıza güven düşmanımıza korku saldı.

İnsansız hava araçlarımızın başarısını cümle alem biliyor. BTÖ için artık hiçbir şey güvenli değil. Sınırlarımızın 3000-350 km ötesinde tespit ediyor ve müdahale ediyoruz.

Donanmamızın amiral gemisi Anadolu'da ardından daha büyük bir uçak gemisi yapmak için şu anda hazırlıklara başladık. 

Biz Çankırı ile birlikte tüm Türkiye için canla başla çalışırken Muhalefetin durumu ise içler acısı.

Özgür Efendiye şu gerçeği hatırlatmakta fayda görüyorum; Türkiye'de darbeler dönemi açık ve net, artık tamamen kapanmıştır. Her kim milletin iradesine kastederse bizi bulur, 15 Temmuz gecesinde olduğu gibi 85 milyonu bulur. 

Siyasette değişim olacaksa bunun yeri meydan değil, sandıktır. 

Miting alanında kameralar önünden ilginç diyalog! Çerkeş belediye başkanı Hasan Sopacı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kulağına ne söyledi? Cumhurbaşkanı Erdoğan Çankırı mitinginden sonra Çerkeş belediye başkanı Cumhurbaşkanımızın kulağına bir şeyler söyledi. İşte Hasan Sopacı ne dedi aralarında nasıl bir diyalog geçti? 

Hepsi 27 Mart Cuma akşamı belediye konferans salonunda Çerkeş vuslat haber ve ajans Çerkeş ortak yayınında cevap bulacak halkın sorularını yanıtlayacağı program 21:30 yayınlanacak. 

 


  • Cumartesi 24.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 13.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 24.6 ° / 13.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu