ÇERKEŞ’TE MEVLİD KANDİLİ HUŞU İÇİNDE İDRAK EDİLDİ

Çerkeş’de Mevlit Kandili dolayısıyla vatandaşlar camilere akın ederek gece boyunca ibadet etti. Mevlid Kandili Çerkeş İlçe Müftülüğü ’nün tertip ettiği bir programla Merkez Büyük Cami’de akşam ve yatsı namazı arasında idrak edildi

Eğitim 26.09.2023 22:30:00 0
ÇERKEŞ’TE MEVLİD KANDİLİ HUŞU İÇİNDE İDRAK EDİLDİ

 

ÇERKEŞ’TE MEVLİD KANDİLİ HUŞU İÇİNDE İDRAK EDİLDİ

Çerkeş’de Mevlit Kandili dolayısıyla vatandaşlar camilere akın ederek gece boyunca ibadet etti. Mevlid Kandili Çerkeş İlçe Müftülüğü ’nün tertip ettiği bir programla Merkez Büyük Cami’de akşam ve yatsı namazı arasında idrak edildi. İlçenin çeşitli camilerinde görev yapan din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim, mevlidi şerif ve ilahiler okundu. Çerkeş İlçe Müftüsü Safi Çınar Mevlit Kandil’inin anlam ve önemi, nasıl ihya edilmesi, birlik ve beraberliğin önemi ile ilgili yapılan sohbet ile devam etti. 

Çerkeş 4.Murat Cami de yatsı ve akşam namazı arasında idrak edilen Mevlit Kandili yapılan duanın ardından sona erdi. Camilere akın eden vatandaşlar gece boyunca ibadet ederek ellerini semaya açtı, dualar göğe yükseldi. Ayrıca Çerkeş belediye başkanı Hasan Sopacı tarafından mevlit programına katılan vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.


  • Çarşamba 21.6 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Perşembe 23.3 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cuma 22 ° / 11.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu