ÇERKEŞ TARİHİNDE 3. HASAN PAŞA DÖNEMİ

Çerkeş Belediye Başkanı Sopacı, mazbatasını Çerkeş Adliye Sarayı’nda düzenlenen törenle İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Ahmet Saran’ın elinden aldı.

Siyaset 6.04.2024 00:16:00 0
ÇERKEŞ TARİHİNDE  3. HASAN PAŞA DÖNEMİ

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Çerkeşli seçmenlerin yüzde 50.86 oranında oyunu alan Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı mazbatasını aldı. Çerkeş Belediye Başkanı Sopacı, mazbatasını Çerkeş Adliye Sarayı’nda düzenlenen törenle İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Ahmet Saran’ın elinden aldı.

BAŞKAN SOPACI MAZBATAYI ALDI KURBANINI KESTİ 

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Çerkeşli seçmenlerin yüzde 50.86 oranında oyunu alan Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı mazbatasını aldı.

 Çerkeş Belediye Başkanı Sopacı; “Milletimizin bize tevdi ettiği mazbatamızı, Meclis Üyesi kardeşlerimizle birlikte teslim aldık. Bir kez daha  bu görevi bize layık gören çok kıymetli hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum.   Halkımızın desteği ve güveniyle bu kutsal görevi bir kez daha bizlere nasip eden Rabbime sonsuz hamdolsun. Yeni dönem ilçemize ve halkımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Üçüncü hizmet dönemine başlayacak olan Başkan Sopacı üç dönemdir kestiği kurbanını yeni belediye hizmet binası önünde kesti. Duaların edilmesinin ardından Başkan Sopacı tebrikleri kabul ederek teşekkürlerini iletti.

Şimdi sizlere törenden görüntüler sunuyorum


  • Pazartesi 24.6 ° / 13.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.9 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 23 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı