‘‘ÇANKIRI MİLLETVEKİLİ SALİM CİVİTÇİOĞLU’NA HİÇBİR ŞEY YAPILMADI DEMEK BÜYÜK BİR HAKSIZLIKTIR’’

Çankırı’daki ilçelerdeki ve köylerdeki vatandaşlar ile sürekli sohbet ediyor, olması dertlerini dinleyip onlara derman olmaya çalışıyor olması vatandaşların vekillerine daha çok güvenip sevmelerini sağlıyor.

Çankırı 17.03.2023 23:48:00 0
‘‘ÇANKIRI MİLLETVEKİLİ SALİM CİVİTÇİOĞLU’NA HİÇBİR ŞEY YAPILMADI DEMEK BÜYÜK BİR HAKSIZLIKTIR’’

 

‘‘ÇANKIRI MİLLETVEKİLİ SALİM CİVİTÇİOĞLU’NA HİÇBİR ŞEY YAPILMADI DEMEK BÜYÜK BİR HAKSIZLIKTIR’’

AK Parti milletvekili Salim Çivitçioğlu sayesinde bu bölgede Çankırı kendi alanında kamu kaynaklarından en fazla yatırımı almış olan Çankırı gerçekten çok şanslı.

Pandemi ekonomik krizler, afetler açısından şansız bir dönem yaşayan ülkemizde 

Bu açıdan Baktığımızda bu hizmetleri alırken öncelik açısından hizmetler ile en önce buluşmuş illerden bir tanesi olmanın haklı gururunu yaşan salim Civitcioğlu “gücümü halkımızdan alıyorum” dedi.

Çerkeş’te 2. ve 3. OBS Organize Sanayi Bölgesi ile buluşan bunun yanında Kültür merkezi, hayvan pazarı, kent vizyon projesi, ulusu ıslah projesi yapan Çerkeş belediye başkanı hasan sopacı her projesi için salim vekile teşekkür ederken başkanın haklı olduğunu gördük.

Bunca proje ödenek gelirken, ülke krizle boğuşurken, Bunların hepsine baktığımızda hiçbir şey yapılmadı demek gerçekten vekilimize büyük bir haksızlık olacağını düşünüyorum.

Özellikle Taşyaka yani (Ilgaz Kurşunlu Çerkeş Orta Yaylakent, Atkaracalar Saçak ve Çardaklı halkı tarafından çok sevilen bir vekil olmasının altında yatan gerçek ise devamlı ili ve ilçeleri her ilçenin köylerini her sene ziyaret edip verilen sözler yerine gelip gelmediğini soran sıra dışı bir vekil oldu. 

Çankırı’daki ilçelerdeki ve köylerdeki vatandaşlar ile sürekli sohbet ediyor, olması dertlerini dinleyip onlara derman olmaya çalışıyor olması 
 vatandaşların vekillerine daha çok güvenip sevmelerini sağlıyor. 

 


  • Çarşamba 21.6 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Perşembe 23.3 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cuma 22 ° / 11.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu